Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven...
Dit zijn de favoriete ontbijtmuffins van man- en dochterlief. De smaak zit een beetje tussen ontbijtmuffins en oliebollen in....
Ga er maar eens goed voor zitten, schenk jezelf wat te drinken in en zak lekker onderuit. Elke zondag...
Ik ben dol op eieren. Of ze nou gekookt, gebakken, scrambled of gevuld zijn en op welk moment van...
Een tijdje geleden stuurde Johan me een foto van zijn lunch door. Hij zat in Duitsland voor zijn werk...
Hoewel de lente officieel zijn intrede heeft gedaan en ik alweer volop bezig ben met het koken van lichte...
Ik ben dol op goedgevulde toastsalades om op een broodje te smeren als lunchgerecht, of om op tafel te...
Plotseling opkomende bakkriebels. Ik heb er regelmatig last van. Meestal krijg ik ze tegen het eind van de week,...
Ik ben dol op hollandaisesaus: een romige botersaus met een klein, fris zuurtje. Heerlijk bij zalm, ham, witte asperges, gekookte krieltjes,...
Hoewel pizza quattro formaggi nog steeds mijn absolute favoriet is — kaas is en blijft voor mij onweerstaanbaar —...
Ik ben dol op spinazie, zowel de verse als de diepvriesvariant. Je kunt er alle kanten mee op: roerbakken,...
Na het succes van mijn zelfgemaakte Mexicaanse kruidenmix, ben ik volop aan het experimenteren geslagen met het koken van Mexicaanse gerechten....
Doet deze ontbijtmuffin met ei en bacon je al ergens aan denken? Juist, de McMuffin van McDonald’s! Ik moet eerlijk...
Voor deze feestelijke paascake steek ik een beproefd en geliefd recept in een nieuw jasje. In plaats van de...
Op zondagmorgen kun je me niet blijer maken dan met vers afgebakken ham-kaascroissants. Het liefst deze zelfgemaakte variant, gevuld...