Best bekeken recepten week 14

Best bekeken recepten, Inspiratie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Miranda

    Wow! Wat is dit genieten. Echt een pure smaaksensatie in je mond. Ik had nog wat overheerlijke tomatenrisotto van de dag ervoor over, maar niet voldoende voor twee personen, dus ik zocht er nog iets van bijvoorbeeld kip bij en toen zag ik opeens in de best bekeken recepten dit recept en dacht dat zal er toch best bijpassen? Nou.. en of het erbij paste. Ik heb meerdere kip pesto recepten zoals deze geprobeerd, maar liep er niet echt warm voor, kip droog, te zout of weer te weinig smaak, maar dit recept zo met die wijn, knoflook en tomaatjes erbij is zalig. Mijn complimenten!

    1. O wat leuk om te horen Miranda. Nu ik jou er zo over hoor, krijg ik er zelf ook direct weer zin in. 🙂 Is helaas alweer veel te lang geleden voor ons. Bedankt voor je leuke reactie, fijn dat het gesmaakt heeft!

  2. uhm….dan vraag je ook nog welke ik het lekkerst vind?
    nou allemaal hoor,kan geen keuze maken!!!!
    ik heb sindskort een facebookgroep van multicookers en daar gebruik ik ook veel van je recepten (uiteraard onder vermelding van de bron)

Follow on Bloglovin mytastenld.com mytastebe.com