Rode bietenhummus + kookfilmpje!

Klik hier als je de video niet kan zien. Na mijn allereerste kennismaking met zelfgemaakte hummus heb ik de slag te pakken. Wat is dat spul lekker! Ik smeer het overal op. Een rijstwafel met hummus en plakjes hardgekookt ei, een lunchwrap met hummus, kip en avocado, of ik serveer het bij de hutspot. Samen met mijn zelfgemaakte falafel. Reken maar dat dat smullen is!

Dit keer maak ik een hummus variant met rode bietjes. Naast een prachtige rode kleur heeft deze rode bietenhummus een heerlijke aardse en frisse smaak. Een absolute aanrader! 

Basisrecepten, Hartige keuken, Kookvideo's, Bijgerechten, Voor bij de borrel, Groente recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde