Romige pasta carbonara met spek en tuinbonen

Pasta carbonara is een van mijn favoriete pastagerechten waarvoor ik altijd alle ingrediënten in huis heb. Dit keer maak ik de carbonarasaus extra romig door room toe te voegen en ik voeg verse tuinbonen toe uit onze moestuin. Heb je die niet, dan kun je ook gewoon diepvries tuinbonen gebruiken.

Menu, Seizoen, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Pastarecepten, Zomerrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Rien

    Net gemaakt, heerlijk. We hebben zitten genieten, en als je bekijkt hoe simpel en snel dat deze pasta op tafel staat dan ben je gewoon verrast.
    Deze week staat de flammkuchen met witlof en peer op het menu, ik hou je op de hoogte.

    1. Hoi Rien, helemaal mee eens, de simpelste recepten zijn vaak het lekkerst! 😉 Ben benieuwd hoe de flammkuchen heeft gesmaakt?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin