Romige pasta carbonara met spek en tuinbonen

Pasta carbonara is een van mijn favoriete pastagerechten waarvoor ik altijd alle ingrediënten in huis heb. Dit keer maak ik de carbonarasaus extra romig door room toe te voegen en ik voeg verse tuinbonen toe uit onze moestuin. Heb je die niet, dan kun je ook gewoon diepvries tuinbonen gebruiken.

Menu, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Pastarecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Rien

    Net gemaakt, heerlijk. We hebben zitten genieten, en als je bekijkt hoe simpel en snel dat deze pasta op tafel staat dan ben je gewoon verrast.
    Deze week staat de flammkuchen met witlof en peer op het menu, ik hou je op de hoogte.

    1. Hoi Rien, helemaal mee eens, de simpelste recepten zijn vaak het lekkerst! 😉 Ben benieuwd hoe de flammkuchen heeft gesmaakt?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde