Roomboterkoekjes uit ‘Het Laura’s Bakery Bakboek’

“Dit zijn de allerlekkerste koekjes die je ooit gemaakt hebt mama!”, roept mijn dochter na haar eerste hap. Er is geen woord van gelogen. Het recept voor deze verschrikkelijk lekkere roomboterkoekjes komt uit ‘Het Laura’s Bakery Bakboek’. 

Het Laura’s Bakery Bakboek is alweer het tweede kookboek van Laura Kieft: bekend van haar zoete bakblog Laura’s Bakery. Waar haar eerste kookboek vooral over de basis van het bakken ging, gaat ze in haar tweede boek een stapje verder en deelt ze heerlijke taartrecepten, cakes, koekjes, klein gebak, desserts, vullingen en toppins én hartige borrelhapjes.

Ik ben fan van Laura, want haar recepten zijn niet al te ingewikkeld en kloppen altijd. Omdat ik alle ingrediënten voor deze roomboterkoekjes in huis had besloot ik ze direct te maken. Dochterlief helpt natuurlijk graag mee. Vooral met het laatste en leukste onderdeel: het opeten van de koekjes!

Basisrecepten, Kinderrecepten, Themarecepten, Zoete keuken, Zoete recepten, Koekjesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Trudy

    Laura je koekjes heb ik vandaag gebakken en ze zijn echt heerlijk.
    Ook helemaal niet moeilijk om te maken.

  2. Wil Eeken

    Laura
    Wat een super lekkere koekjes. Ik bleef er van eten. Hartelijke dank

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde