Ingrediënten
- 300 g kruimige aardappel
- 1/2 sjalot, fijngesnipperd
- 1 el bloem
- 1/2 ei, losgeklopt
- Handje rucola
- Plakjes komkommer
- 100 g gerookte zalm
- Crème fraîche
- Dille en/of bieslook voor garnering
- Citroen voor garnering
Een knapperig, gebakken rösti uit de koekenpan gegarneerd met frisse komkommer, gerookte zalm en crème fraîche. Lekker om te serveren als hoofdgerecht, eventueel met een salade erbij. Je kunt ook meerdere kleine röstirondjes bakken in de koekenpan en ze serveren als bijgerecht. Lekker met bijvoorbeeld gebakken vis en doperwten en wortel.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Tip! Ook lekker om wat gesneden radijsjes bovenop de rösti te leggen.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Deel je reactie