Salade dressing

Mijn moeder maakt altijd de lekkerste salade dressing. Niet zo’n hele zure waarvan je gezicht kromtrekt, of zo’n vette die gaat schiften: haar salade dressing is heerlijk fris en lichtzoet! Ik mocht haar recept met je delen. De basis is natuurlijk een lekkere extra vierge olijfolie en in plaats van azijn gebruikt mijn moeder augurkennat. Dat is het geheim om de dressing licht, fris en zoetzuur te maken! Voor wat extra body voegt ze mosterd, honing en dille toe. Probeer het uit! Mijn moeder en ik zijn benieuwd wat je ervan vindt. 🙂 

Basisrecepten, Hartige keuken, Salades

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin