Salade met peer, witlof en blauwe kaas

Salades zijn niet alleen lekker in de zomer. Deze salade met gebakken peer, witlof, walnoot en blauwe kaas is een van mijn herfstfavorieten! Door de peer te karameliseren in boter en honing wordt hij lekker zacht en nog zoeter. Een heerlijk smaakcontrast met de witlof en walnoot!

Deze salade smaakt heerlijk als lunch, of serveer als bijgerecht bij het avondeten. Bijvoorbeeld met kip of beenham en geroosterde ovenaardappels.

Herfstrecepten, Seizoen, Lunch, Salades

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin