Saltimbocca met tortelloni

Saltimbocca is een klassiek Italiaans vleesgerecht dat heel makkelijk te bereiden is. Een dunne kalfsschnitzel wordt belegd met rauwe ham en salie en gebakken in de koekenpan. Het achtergebleven braadvet in de koekenpan wordt afgeblusd met witte wijn voor een heerlijke jus.

Ik maak een variant en rol de kalfsschnitzel op. De bereidingstijd word hierdoor wat langer, maar het resultaat is erg smakelijk. 

Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht, Pastarecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin