Shoarmakruiden

Kant-en-klare kruidenmixen zijn makkelijk maar vaak ook erg zout. Daarom maak ik ze het liefste zelf, zodat ik de samenstelling kan bepalen. Na diverse experimenten kwamen deze shoarmakruiden als beste uit de test. Wees niet bang om de ingrediënten hier en daar iets aan te passen naar eigen smaak. Zo maak je je eigen unieke en favoriete mix! Heb je onderstaande specerijen eenmaal in huis, dan kun je meerdere keren je eigen shoarmakruiden maken!

Basisrecepten, Hartige keuken, Kiprecepten, Oosterse recepten, Vleesrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Yvette

    Afgelopen vrijdag heb ik deze mix gemaakt. Ik heb het gecombineerd met kipfiletreepjes. Shoarmabroodjes erbij, gebakken groenten, komkommer, sla en knoflooksaus en het was erg lekker!
    Van de kaneel heb ik alleen een snufje gebruikt omdat ik dat zelf lekkerder vindt.
    Deze mix ga ik vaker gebruiken!

    1. Leuk om te horen Yvette! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin