Shoarmakruiden

Kant-en-klare kruidenmixen zijn makkelijk maar vaak ook erg zout. Daarom maak ik ze het liefste zelf, zodat ik de samenstelling kan bepalen. Na diverse experimenten kwamen deze shoarmakruiden als beste uit de test. Wees niet bang om de ingrediënten hier en daar iets aan te passen naar eigen smaak. Zo maak je je eigen unieke en favoriete mix! Heb je onderstaande specerijen eenmaal in huis, dan kun je meerdere keren je eigen shoarmakruiden maken!

Basisrecepten, Hartige keuken, Oosterse recepten, Hoofdgerecht, Kiprecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Yvette

    Afgelopen vrijdag heb ik deze mix gemaakt. Ik heb het gecombineerd met kipfiletreepjes. Shoarmabroodjes erbij, gebakken groenten, komkommer, sla en knoflooksaus en het was erg lekker!
    Van de kaneel heb ik alleen een snufje gebruikt omdat ik dat zelf lekkerder vindt.
    Deze mix ga ik vaker gebruiken!

    1. Leuk om te horen Yvette! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin