Slagroomsoesjes met lemoncurd

Een paar weken geleden deelde ik een eenvoudig basisrecept voor soezen met jullie. Je kunt ze natuurlijk vullen met slagroom voor het welbekende slagroomsoesje maar vandaag laat ik zien hoe je ze heel eenvoudig omtovert tot een lekkernij voor Pasen! Deze slagroomsoesjes hebben een kern van lemoncurd en zijn afgewerkt met zachtgeel lemoncurdglazuur! Superfeestelijk om te zien en verrukkelijk om op te eten. Voor een smakelijke variant kun je ze ook vullen en afwerken met advocaat. Het is jouw (paas)feest!

Lenterecepten, Seizoen, Thema recepten, Paasrecepten, Zoet, Dessert, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin