Slagroomsoesjes met lemoncurd

Een paar weken geleden deelde ik een eenvoudig basisrecept voor soezen met jullie. Je kunt ze natuurlijk vullen met slagroom voor het welbekende slagroomsoesje maar vandaag laat ik zien hoe je ze heel eenvoudig omtovert tot een lekkernij voor Pasen! Deze slagroomsoesjes hebben een kern van lemoncurd en zijn afgewerkt met zachtgeel lemoncurdglazuur! Superfeestelijk om te zien en verrukkelijk om op te eten. Voor een smakelijke variant kun je ze ook vullen en afwerken met advocaat. Het is jouw (paas)feest!

Seizoen, Thema recepten, Dessert, Gebak, Lenterecepten, Paasrecepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin