Snelle tomatensoep + kookfilmpje!

Mijn dochter Ella-Marie is dol op tomatensoep. Net zoals haar vader. Omdat de lekkerste tomatensoep zelfgemaakte tomatensoep is, duiken we samen de keuken in om een nieuw kookfilmpje op te nemen. Dit keer zijn de rollen omgedraaid. Ella-Marie is de chef en mama filmt en assisteert. Kan ik wel aan wennen hoor, deze nieuwe rolverdeling. 😉

Ben heel benieuwd wat jij van onze nieuwe chef-kok vindt…

Kinderrecepten, Kookvideo's, Themarecepten, Lunchrecepten, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Snelle recepten, Vegetarische recepten, Soeprecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

7 reacties

Deel je liefde

 1. Pat

  Weliswaar een recept van een tijdje geleden, maar ik zat te genieten van je dochter haar kookkunst… (goed voorbeeld doet volgen..?) dat het ook op kattenvoer leek in eerste instantie….geweldig?
  Heerlijke site mét prachtige producten…
  De Boeuf Bourgignon was zo zo zo lekker…..

  1. Haha, ik smelt zelf ook helemaal weg als ik dit filmpje weer terug kijk. Ze is alweer zo groot geworden! Dankjewel voor het compliment! Nog veel kook- en smulplezier gewenst!

 2. PininFarina

  Ella-Marie is een natuurtalent!

 3. Agnes

  Lekkere soep. Geweldig Ella-Marie.

  1. Bedankt Agnes! 🙂

 4. Loes

  Leuk hoor, goed bezig, Elle-Marie!!

  1. Bedankt Loes! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde