Taste of Amsterdam (met ticketkorting!)

Taste of Amsterdam (met ticketkorting!)

Het is een culinaire zonde dat het er nooit eerder van kwam, maar dit jaar zet ik voor het eerst voet op de achtste editie van Taste of Amsterdam. Wooohoooo!

Hét foodwalhalla voor elke foodie!

Taste of Amsterdam vindt dit jaar van 2 tot en met 5 juni voor de achtste keer plaats in het Amstelpark. Tijdens dit restaurantfestival van Amsterdam kun je vier dagen lang genieten van signature dishes van de beste restaurants uit Amsterdam en omgeving — onder andere BAUT, C, The ROAST ROOM, Visaandeschelde, The Rough Kitchen, ’t Amsterdammertje en The Harbour Club zijn vertegenwoordigd — kun je bekende topchefs zoals Alain Caron, Edwin Klaasen en Julius Jaspers aan het werk zien, deelnemen aan kookworkshops, cook-offs en verschillende proeverijen. Voor kinderen is er een speciaal Taste of Kids programma waarbij ze onder andere cupcakes gaan versieren, koekjes bakken met meelwormen (huh?!) en kunnen deelnemen aan tal van leuke en leerzame kookworkshops.

Taste of Amsterdam-196

De gerechtjes die geserveerd worden in de deelnemende restaurants zijn allemaal verkleinde versies, zodat je van meerdere gerechten kunt genieten in meerdere restaurants. Een gerechtje kost gemiddeld tussen de 5 euro en 7,50 euro — met uitzondering van gerechtjes met heel speciale ingrediënten die iets duurder zijn — en betaal je met florijnen, de betaaleenheid op de Taste.

Dorst gekregen van al dat lekkers?

Volg een workshop in The Glass House en ontdek wat voor effect glas op je drankje heeft, neem deel aan een wijnproeverij van Cono Sur of Maison Castel en leer onder begeleiding van een sommelier alles over hun Chileense of Franse wijnen, of geef je op voor de Whisky proeverij bij foodies scottish square.

Zie ik je daar?

Op vrijdag 3 juni kun je mij en Johan tegen het lijf lopen op de Taste. We gaan onder andere deelnemen aan een workshop in The Glass House en zullen in de AEG’s MysteryBox Challenge tegen andere deelnemers — misschien wel tegen jou? — strijden om 2 AEG sportblenders.

Ik heb er zin in!

Koop hier jouw Taste tickets met extra korting!

Normaal kosten 2 Taste tickets 24 euro online of 30 euro aan de deur, maar ik mag jou extra korting geven! Bestel hier je 2 Taste tickets voor maar 18 euro:

[iframe src=”https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/CFTTZYYR/language/nl” width=”500″ height=”650″]

 

Tot op de Taste!

Openingstijden Taste 2016
Donderdag 2 juni: 17:00 – 23:00 uur
Vrijdag 3 juni: 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag 4 juni: 12:00 – 23:00 uur
Zondag 5 juni: 12:00 – 22:00 uur

K♥L ontdekt ..., Persoonlijk

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde