Top 7 best bekeken soeprecepten

Top 7 best bekeken soeprecepten-

Aftellen naar het weekend begint voor mij meestal op woensdag. Hoewel het ook voorkomt dat ik op maandagochtend al snak naar het weekend. En niet omdat ik mijn werk zo zuur vind; ik heb juist de lekkerste baan van de wereld! Maar zo ergens in het midden van de week word ik gekieteld door soepkriebels.

Voor mij horen soep en het weekend namelijk bij elkaar als warme croissantjes en roomboter, of als slagroom en gebak, of als mayonaise en het maakt niet uit wat. Want zolang ik mij kan herinneren, pruttelt er bij mijn moeder zaterdags een grote pan soep op het fornuis. Waaruit iedereen de hele dag naar eigen wens kan uitscheppen, net zo veel en net zo vaak als hij of zij zelf wil. Ik krijg daar nog steeds een warm hartje van.

Mijn favoriete soep is groentesoep met ballen! Terwijl Johan en Ella-Marie geen genoeg krijgen van tomatensoep. Wat is jouw favoriet? Ik ben erg benieuwd!

Zoek je al tijden naar soepideetjes? Snuffel dan lekker door deze top 7 van de best bekeken soeprecepten!

1. Currysoep (laksa) uit Singapore

Slank & Snel: currysoep (laksa) uit Singapore

2. Aspergesoep met ham en ei

Romige aspergesoep met ham en ei

3. Simpele tomatensoep met vermicelli

Simpele tomatensoep met vermicelli

4. Champignonsoep

Champignonsoep

5. Duitse snijbonensoep – Schnippelbohnensuppe

Duitse snijbonensoep - Schnippelbohnensuppe

6. Venkelsoep met gerookte zalmsnippers

Venkelsoep met gerookte zalmsnippers

7. Licht gebondenchampignonsoep

Licht gebonden champignonsoep

Best bekeken recepten, Inspiratie, Soeprecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

2 reacties

Deel je liefde

  1. Ronald

    Mijn favoriete soep? Zonder twijfel kippensoep. Met lekker veel groenten en vermicelli, zodat je lepel er bijna rechtop ik blijft staan. En natuurlijk geserveerd met een stokje kruidenboter en het liefst ook met ‘backerbsen’ (knapperbolletjes).

    1. Heerlijk Ronald!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde