Ingrediënten
- 6 grote tortillawraps
- 300 g mager rundergehakt
- Mexicaanse kruidenmix naar smaak (bijv. zakje enchilada mix van Santa Maria, of zelfgemaakte Mexicaanse kruidenmix)
- 400 g voorgesneden Mexicaanse groenten
- 4 eieren
- 200 ml slag- of kookroom
- 150 g geraspte kaas (een mix van jong belegen en cheddar is lekker)
- Boter of olie om in te bakken en om in te vetten
Optioneel voor garnering en erbij
- Blokjes avocado, cherrytomaatjes, peterselie of koriander en crème fraîche of zure room
Nodig
- Ronde springvorm van 24 cm
om 18:37
Miss gekke vraag, maar moeten er geen aardappelen bij?
om 12:31
Hoeveel kruidenmix doe je er ongeveer doorheen?
om 10:08
Zelfgemaakte kruidenmix ongeveer een eetlepel, bij kant-en-klare mixen de gebruiksaanwijzing volgen op de verpakking.