Traybake met gnocchi en saucijsjes

Weet jij al wat je vanavond op tafel zet? Een traybake is altijd een goed idee! Deze traybake met gnocchi en saucijsjes is supermakkelijk om te maken, de oven doet al het werk. Jij hoeft alleen wat snijwerk te doen en de traybake een klein beetje in de gaten te houden als hij in de oven zit. 

Traybake met gnocchi en saucijsjes

Deze heerlijke traybake is goed gevuld met gnocchi, pompoen, peulen, doperwtjes en saucijsjes. Een complete maaltijd dus. Met wat geroosterde hazelnoten, verse munt en een drizzle balsamicostroop maak je het smulfeest compleet. Ik serveer de traybake met een dot romige crème fraîche.

Beste resultaat

Voor het beste resultaat leg je de ingrediënten in een enkele laag op het bakblik. Dan bakt zowel de onderkant als de bovenkant goudbruin. Als je de groenten bovenop elkaar stapelt gaan ze smoren en laten ze meer vocht los. En dat is nu juist niet de bedoeling.

Soortgelijke recepten

Vind je deze traybake lekker, dan ga je vast en zeker ook van deze recepten smullen:

Traybake met gnocchi en saucijsjes

 

Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde