Tropische smoothiebowl

Vandaag geen recept van mijzelf maar van de lieftallige Rebekka! Begin december ontving ik een mail van Rebekka Lensink waarin ze me vertelde over haar liefde voor smoothiebowls en me uitnodigde om een kijkje te nemen op haar Instagramkanaal @rebeklens. Daar deelt ze foto’s van door haar gemaakte smoothiebowls in alle kleuren van de regenboog! Rebekka was op zoek was naar een platform om zo nu en dan haar inspiratie te delen en na het zien van de prachtige foto’s was ik meteen enthousiast. In het verleden deelde ik zelf al eens een smoothiebowl met aardbei en framboos op KNL en ik weet dus dat ze niet alleen mooi maar ook ontzettend lekker zijn.

Vandaag deel ik met groot genoegen haar eerste recept, een tropische smoothiebowl met mango en ananas. Ik geef het woord aan Rebekka:

Hoi! Mijn naam is Rebekka. Ik ben 26 jaar oud en werk als communicatiespecialist en gymleidster. Ik hou van reizen, roze, rondjes rijden in mij cabrio en van fruit.

Smoothiebowl

Mijn lievelings ontbijt, tussendoortje, lunch en avondeten. Ik maak ze te pas en te onpas.

  • Voor een goede structuur kun je het beste altijd een banaan in je bowl stoppen. Lust je dit niet, dan kun je hem vervangen door een mango.
  • Voor de stevigheid (die heb je immers nodig zodat niet al je decoratie naar de boden van je bowl zakt) is bevroren fruit een must.

Om die reden heb ik altijd minimaal 1 tros bananen thuis en mijn diepvries vol liggen met doosjes diepvriesfruit. Zo heb je altijd heel eenvoudig alle ingrediënten voor een lekkere bowl in huis.

Menu, Ontbijtrecepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde