Vegasticks (van knolselderij)

Knolselderij is een heerlijke groente die ik graag gebruik in de herfst- en wintermaanden. Hij heeft een zachte en kruidige smaak waar je alle kanten mee op kunt. Deze vegasticks maak je heel makkelijk en lekker van knolselderij. De binnenkant is heerlijk zacht en de buitenkant goudbruin en knapperig. Lust je kind geen knolselderij? Laat ze deze dan eens proeven. Wedden dat ze hier blij van worden. Ik serveer deze vegasticks graag met zelfgemaakte ravigottesaus of truffelmayonaise, aardappelpuree en gestoofde worteltjes. Smullen!

Seizoen, Groenten, Herfstrecepten, Vegetarisch, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(7 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin