Vegasticks (van knolselderij)

Knolselderij is een heerlijke groente die ik graag gebruik in de herfst- en wintermaanden. Hij heeft een zachte en kruidige smaak waar je alle kanten mee op kunt. Deze vegasticks maak je heel makkelijk en lekker van knolselderij. De binnenkant is heerlijk zacht en de buitenkant goudbruin en knapperig. Lust je kind geen knolselderij? Laat ze deze dan eens proeven. Wedden dat ze hier blij van worden. Ik serveer deze vegasticks graag met zelfgemaakte ravigottesaus of truffelmayonaise, aardappelpuree en gestoofde worteltjes. Smullen!

Herfstrecepten, Seizoen, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Vegetarisch, Bijgerecht, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(9 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin