Vegetarische pad thai met peulen en wortel

Pad thai is al jaren een van de bekendste en populairste gerechten uit de Thaise keuken en dat is niet voor niks. Het gerecht bestaat uit gewokte rijstnoedels met onder andere ei en taugé en heeft een heerlijke zoet-zuur-zout-pittig balans. Bovendien is het klaar in een handomdraai. Vaak worden er ook garnalen en vlees of kip toegevoegd maar ik deel vandaag een vegetarische variant met je. Mijn favoriet!

Wereldgerecht, Aziatische recepten, Hoofdgerecht, Budget, Snel, Vegetarisch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin