Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Vijgencake
Verse vijgen zijn heerlijk om zo uit het vuistje te eten, maar ook lekker in gebak. Deze vijgencake met amandel maak je in een handomdraai. De basis maak je van gewoon cakebeslag, maar je bakt hem in een browniebakvorm. De verse vijgen leg je bovenop en blijven na het bakken mooi zichtbaar.
Seizoensrecepten, Zomerrecepten, Zoete recepten, Gebakrecepten
om 14:00
voor mij geen vijgen, maar zou het ook met pruimen of nectarines kunnen?
om 16:37
Jazeker, dat kan ook!
om 14:01
Zou het ook met gewelde gedroogde vijgen gaan???
om 18:30
Dat geeft wel een andere smaak, maar het kan zeker.
om 13:27
ik heb zelf een heteluchtoven, op hoeveel graden moet de cake dan gebakken worden.
groetjes.
om 12:07
Hoi Lenie, hetelucht op 145 graden.