Win een Eurocamp reischeque ter waarde van 200 euro!

Win een Eurocamp reischeque ter waarde van 200 euro!

Dag lieve kokkerellers! Ik begin het nieuwe jaar meteen met een leuke winactie! 🙂 Namens Eurocamp mag ik een reischeque weggeven ter waarde van 200 euro! Die kun je vast goed gebruiken toch?

Wij gaan zelf dit jaar in de zomervakantie weer twee weken naar Italië op vakantie. Ons favoriete vakantieland! Eerst een weekje naar Camping Park Albatros in Toscane en daarna nog een weekje naar Camping Bella Italia aan het Gardameer. En op beide campings zitten we weer in een stacaravan van Eurocamp. Dat is ons eerder zo goed bevallen — lees hier mijn uitgebreide vakantieverslag. Ik kan niet wachten! Lekker uit eten gaan, of genieten van een zelfgemaakt campingprutje, ik vind allebei even leuk. Benieuwd naar de campingrecepten die ik maakte in Italië? Eurocamp bundelde enkele van mijn campingrecepten in een superleuk receptenboekje. Je kunt hem hier gratis downloaden. Nog meer lekkere campingrecepten vind je hier en hier deel ik handige tips voor koken op de camping!

Wil jij ook een heerlijke vakantie beleven met Eurocamp? Van Eurocamp mag ik een voucher weggeven ter waarde van 200 euro! Grijp je kans en doe mee met deze winactie!

Zo doe je mee

 • Laat in een reactie hieronder weten wat jij het liefste doet op de camping. Uit eten gaan, barbecueën, een simpel eenpansgerecht koken, of misschien iets anders? Ik ben benieuwd! 🙂

Meedoen kan tot en met 12 januari aanstaande. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Vergeet niet om je juiste emailadres in te vullen, anders kan ik je niet bereiken.

Voorwaarden

 • Te besteden aan een vakantie in 2018 naar één van de Eurocamp bestemmingen
 • Geldig voor maximaal een verblijf van minimaal 3 nachten in een van de Eurocamp accommodaties, op basis van beschikbaarheid
 • De korting is geldig op de accommodatie types: Stacaravan Azure, Avant, Vista, Espace, Esprit, Classic, de bungalowtent en safaritent
 • Het aanbod is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar tegen contanten
 • Extra’s zoals bedlinnen, strandlakens of een startpakket zijn voor eigen rekening bij te boeken
 • Geldig voor nieuwe reserveringen

Winactie

87 reacties

Deel je liefde

 1. Maaike Manheim

  Wat een heerlijke actie!
  Wij vinden het super om op de camping lekker in de zon of schaduw relaxed een boek te kunnen lezen, terwijl de hond languit ligt te zonnebaden haha. Dan tegen etenstijd beslissen of we zelf wat maken op het kookstelletje of dat we een betaalbaar restaurantje opzoeken, soms wordt het het één soms het ander. Dat is zo heerlijk aan kamperen, zoveel vrijheid die je hebt. Eurocamp heeft een hondvriendelijke camping in Luxemburg waar ik graag eens een paar nachten heen zou gaan. Ik ga duimen!

 2. Ismit

  Wat een leuke actie! Ik hou van kamperen. ‘S Ochtends lekker wakker worden met verse koffie en verse broodjes. Het liefst ga ik elke dag uit eten, maar voor de afwisseling bbqen we ook graag of maken een snel en makkelijk gerecht klaar. Op de camping is dat vaak al een hele uitdaging met maar 2 pitjes en het gesleep met de afwas?

 3. Bodil

  Oh, goede vraag. Eigenlijk alle bovenstaande! Heerlijk uit eten (I love pizza!) maar gezellig barbequeën naast de stacaravan vind ik ook erg geslaagd! 😀
  En (mijn stiekeme favoriet): met streekproducten zelf een maaltijd bereiden… Je ogen uitkijken in locale winkels en markten en dan lekker kokkerellen terwijl de kids aan het spelen zijn op het terrasje. Dat is vakantie!

 4. maureen

  Onder invloed van mijn man ben ik een echte kampeerder geworden. Met behulp van onze Cadac maak ik heel graag éénpansgerechten klaar met heerlijke streekproducten. In Italië was er zo’n grote keuze aan groenten dat ik elke dag een andere schotel kon presenteren, in Spanje zaten we aan zee en hebben we geprofiteerd van de overvloed aan zeevruchten. Nu de kinderen wat ouder zijn gaan we al eens vaker op verkenning in de streek om kennis te maken met de lokale gastronomie. Een cadeaucheque zou meer dan welkom en laat me alweer wegdromen van een volgende vakantie… <3

 5. Astrid Berkhout

  Vakantie is voor mij; met het gezin wakker worden, genieten van elkaar, de zon op zien komen onder het genot van een kop koffie.

 6. Susan

  Mmm…bij de woorden vakantie en eten in één zin roept dat al allemaal heerlijke gedachten op. Mijn man is gek op koken en steekt graag de bbq aan. Zelf vind ik uitgebreid lunchen in een leuk restaurantje heel lekker (lui) en voor s avonds nog wat stokbrood met lokale kaasjes/lekkernijen en fruitsalade toe. Vakantie en eten…. mmmm

 7. krane025

  Kamperen blijft toch erg leuk en ongedwongen. Lekker de BBQ aan stokbroodje met zelfgemaakte knoflookboter en een heerlijke salade erbij! Op Albatros en Bella Italia (beide mooie campings) hebben wij ook met ons gezin gestaan. In een gehuurde tent/caravan. Geweldig!

 8. Bertine

  Mijn man houdt niet zo van kamperen of Campings maar daar hopen we aankomende zomer verandering in te brengen. Met de kinderen lekker buiten zitten, vlees van de BBQ en een heerlijke salade erbij. Ik zie ons er nu al zitten! En dan zou een reischeque zeker welkom zijn. Erg leuke actie om het jaar mee te beginnen!

 9. Jenny van Asch

  Wij eten op de camping graag eenpansgerechten van de skottel. Lekker in de buitenlucht. We zijn inmiddels al aardig handig geworden in het bereiden. Lekker verse groenten en vlees, gecombineerd met brood, krieltjes of pasta. Lekker, gezond en gezellig. Je hebt altijd wel een praatje met ‘voorbij- gangers’ over het eten.

 10. Greetje Faber

  1 x per jaar 2 wkn op vakantie. Ja wat is dan het mooiste en lekkerste om te doen wbt eten. Wij combineren dit meestal Lekker uit eten want dat hebben we toch wel verdient na het harde werken, elke dag op tijd naar je werk moeten! al die verplichtingen wat er bij komen. En dan op vakantie gewoon genieten! lekker de boel de boel. heerlijke restaurantjes opzoeken en dan wel de lokale want daar kun je het meeste smullen. vant de gerechten van de streek waar je dan vertoeft.
  en ook is het wel leuk om samen boodschappen te doen op de marktjes, snuffelen van de verse produkten even proeven bij de kraampjes en dan op naar je kampeerplekje en samen gezellig koken. Ook daar kun je van genieten! want alles gebeurt in een andere tempo, lekker relaxen in een ander mooi land. Gewoon omdat het kan en niets moet!

 11. Manon

  Het liefste maak ik lekkere eenpansgerechten, alhoewel dat met 5 personen toch meestal op twee pannen neer komt 😉 Heerlijk lijkt mij dat Italie! Kamperen daar staat op mijn bucket lijstje!!!

 12. Sonja MOndelaers

  Hallo

  Waarschijnlijk zou ik veel eenpansgerechtjes maken,voor 2 of 3 dagen om dan zoveel mogelijk te genieten van mijn vakantie,zeker omdat ik nog niet in Italie ben geweest,groetjes.

 13. D. Mayer

  Ik ben altijd graag op vakantie gegaan met mijn ouders op de camping. Helaas heb ik zelf geen gezin en mijn vader ook niet meer, maar zou het gevoel graag nog eens met mijn moeder willen delen. Die herinneringen blijven voor altijd…

 14. Patricia

  Vroeger als kind gingen we altijd naar Italie met vakantie met de auto Bij aankomst maakte mijn moeder dan altijd een simpele snelle macaroni, maar god wat was dat altijd lekker!!! Als ik de win ga ik met mijn kids naar Italie en maak ik bij aankomst dezelfde macaroni ?

 15. Mirjam

  Borduren! Heerlijk buiten met mooi weer. ?

 16. Petra L.

  Wij zijn een paar jaar geleden voor ’t eerst naar Italië gegaan (toevallig ook op Bella Italia) en dat is ontzéttend goed bevallen. Toen gingen we nog vaak uit eten, maar ’t lijkt me fantastisch om in dat mooie land ook zelf een pasta te maken.

 17. Hanneke

  Mijn vriend en ik gaan graag naar Frankrijk of Italië waar we uit eten gaan maar ook lekker kneuterig koken op een camping fornuis of bbq. We gaan de lokale winkels en markten af en komen met van alles terug bij onze tent waar we dit samen klaarmaken met een biertje/wijntje of mijn vakantiefavoriet, een aperol spritz erbij. Nu al zin in de zomer!

 18. Mirjam

  Mijn man is gek op BBQ-en en ik op salades en stokbroodjes met kruidenboter, tapenade of olijfolie. Laten deze nu geweldig samengaan met elkaar. De kinderen vinden dit ook erg lekker. Natuurlijk vinden we het ook fijn om dit af te wisselen met een avond heerlijk uit eten en het uitproberen van nieuwe gerechten.

 19. Agnes

  Pastasalades met wijn eten of uiteten vind ik ook fijn! 🙂

 20. Jennifer

  Een combinatie van dit allemaal, lekker nieuwe dingen uitproberen in een ander land

 21. Sofie

  Op de camping barbecuen wij iedere avond heerlijk voor de stacaravan

 22. Marieke

  Voor onze tent is het genieten van een prikkertje met mozzarella, Cherry tomaatje, basilicum en pesto. Simpel en snel! En dan genieten van onze spelende kinderen (2 en 4 jr). Dat is vakantie voor ons ?

 23. Aline Visser

  Wij vinden het heerlijk om verschillende hapjes op tafel te zetten, maar ook de barbecue gaat vaak aan. Heerlijk met een salade en wat brood. Genieten van ons gezin..

 24. Lizzy

  Wij doen het allemaal!
  Bbq is all time favoriet! Maar ook uiteten of koken met lekkere (makkelijke) (streek) producten mag bij ons niet ontbreken!

 25. Wij gaan al jaren naar Frankrijk en samen met mijn partner koken we dan met Franse ingrediënten de befaamde klassiekers; onder andere coq au vin, quiche lorraine, bouillabaisse! Naar de (boeren) markt voor verse ingrediënten en dan komt de grootste uitdaging; het klaarmaken in je mini keuken met mini oven ?

 26. Renske

  Barbecueën natuurlijk!

 27. Jessica

  Eigenlijk alles! Lekker koken, uit eten, bbq aansteken. Lekker wijntje erbij, heerlijk! En dan het liefst in ons favo vakantieland Italië!

 28. Birgit

  Mijn grootste passie is koken en bakken…ook op vakantie…we gaan graag naar Italië op vakantie en sinds een paar jaar gaat de hakmolen/staafmixer mee op vakantie. Lekker verse pesto’s maken en dan heerlijk door de pasta…wat denk je van heerlijke zomerse tiramisu met fragola…ook dat komt op de camping tafel…heerlijk!?

 29. Eva

  Wij gaan sinds we 2 kinderen hebben ieder jaar kamperen. Favoriet van de kinderen is de bbq. Heerlijk buiten genieten samen met gezin. Ik probeer wel iedere dag iets anders toe te voegen en te variëren tussen vlees, vis, aardappelen en groente op de barbecue. Daarnaast vind ik het leuk om een heerlijke salade te serveren bij de barbecue. Een fruit salade doet het ook goed, zo krijgen de kinderen ook deze vitamines binnen. Ook een couscoussalade of een salade met watermeloen en mozzarella is heerlijk fris.

 30. Mariska

  Pasta eten!

 31. Rienke van Roekel

  Ik wissel het liefst af! Ik kook erg graag, ook op de camping! De bbq sta ik ook niet af aan anderen, ik vind het veel te leuk, maar minimaal 1 x uit eten op vakantie is ook echt genieten! We gingen altijd met onze vouwwagen. Door ruimtegebrek is deze helaas weg en gaan we komend jaar naar een vakantiepark. Hoe en waar is nog niet besloten, wat ik wel hoop is dat er ook een oven beschikbaar is, want ik hou van ovenschotels, maar helaas zat er geen oven in de vouwwagen!

 32. Roos W

  Lekker uit eten

 33. Stacey

  Wij kamperen altijd met de tent en twee kleine gaspitjes. Van Hollandse pot tot heerlijke pasta, we zijn inmiddels creatief geworden met de campingpitjes!

 34. Jonne

  Heerlijk die lange zomeravonden op de camping! Wij zitten dan ook altijd graag lang te tafelen. Dus lekker de skottelbraai of bbq erbij zodat we buiten het eten klaar kunnen maken terwijl we genieten van de spelende kinderen, het lekkere weer en elkaars gezelschap!

 35. Rolien de Grip

  …… niet overdraagbaar?dan wil ik hem NIET winnen? wij kamperen met ons sleurhutje in heel europa en dan smaakt een kipsateetje van de bbq overal even lekker, gemarineerd in de Conimex satêh marinade?heerlijk met salade en een rosé of witte wijn, verheug me er nu al op?

 36. Marieta

  Wat een leuke actie! Wij wisselen graag barbecuen, één pansgerechten en uit eten met elkaar af! Buitenlandse supermarkten bezoeken is al een feestje dus er dingen kopen om zelf te bereiden helemaal. Maar heerlijk uit eten op een gezellig terras met een lekker glas wijn…dat is ook op en top vakantie!

 37. arianne

  super leuk! lekker een eenpansgerecht maken en genieten van de rust en gezelligheid?️

 38. Chantalle

  Op vakantie vind ik het juist wel leuk om uit eten te gaan en nieuwe dingen uit te proberen,
  En als we op de camping eten maken we iets op de skottelbraai, nou ja mijn man want ik kook thuis en hij mag elke vakantie voor het eten zorgen?

 39. Carlos

  Het liefst loop ik de hele dag in mijn zwembroek, lekker vrij van het strakke keurslijf.
  En dan ben ik de hele dag bezig met recepten, verse ingrediënten zoeken en langzaam garend koken, met een goed glas wijn in mijn hand.
  Zodat je al die heerlijke geuren ruikt.
  Dat zorgt vaak al voor aanspraak (en nieuwe vrienden).
  Mijn vrouw en kinderen mogen in de avond alles testen en op de barbecue staat alweer een stoofpot te garen voor de volgende dag.
  Mijn ideale zomer ziet er zo uit.

 40. Elise

  Ik kan niet kiezen tussen een lekkere BBQ of een eenpansgerecht in de scottelbraai en daarna met de bordjes op schoot rond het kampvuur!! Enjoy the Summer!

 41. Wat een leuke actie met een geweldige prijs! Ik maak graag een eenpansgerecht op de skottelbraai; bv paella. Heerlijk makkelijk en daarna genieten!

 42. Wat ik het liefste doe; genieten van mijn gezin, even geen externe factoren die van alles van je willen en verlangen.
  Dan maakt het niet uit waar ik ben. Als we maar leuke dingen doen en eten met zijn 4-en.

 43. Juul

  Vorig jaar was ik met een vriendin en haar 2 kids op vakantie in Kroatie. Wat ik daar heel handig vond, was dat je bij de supermarkt warme kant en klare maaltijden kon kopen en dan “thuis” opeten. Voor de vitamines deden we er sla bij en als toetje vaak watermeloen. Zo konden we heel makkelijk rekening houden met de moeilijke eters en kon iedereen iets lekkers eten. Aangezien ik alles lust, nam ik elke keer iets onbekends mee, vaak was ik mijn eten wel kwijt ? maar ik vond het niet erg

 44. Dien

  Wauw! Dat zou pas een tof begin van 2018 zijn.
  Wat ik het liefste doe op de camping? Dat kan ik perfect met één woord omschrijven:
  RELAXEN! 🙂
  Zo, nu hopen op een beetje geluk.

 45. Trezie Meuwissen

  Wat ik het liefste doe tijdens het kamperen,
  Is natuurlijk heel veel tijd met mijn gezinnetje spenderen!
  Lekker plonsen in het zwembad of genieten van al de verrukkelijke bbq-salades en vlees,
  Of lekker samen spelletjes spelen, met de grote hamvraag: wie heeft het beste pokerface?!
  Daarnaast is “me-time” ook natuurlijk heel fijn,
  Dat doe ik dan als de kids in bed liggen, met een goed boek en een lekker glas wijn.
  Heerlijk tot laat buiten zitten en genieten van de natuur,
  Op de camping is immers alles zo ‘simpel’, basaal en puur….
  Zucht… wat heb ik weer zin hierin en zou ik graag de voucher willen winnen,
  Want dan kan de voorpret (uitzoeken bij Eurocamp) gaan beginnen!

 46. Michelle

  Ik hou van de afwisseling, dus de ene dag uit eten, andere dag een eenpansgerecht koken, maar als ik echt moet kiezen is het
  barbecueën. Dat vindt mijn vriend ook erg leuk om te doen, hij zorgt voor het vlees en ik de bijgerechten

 47. Monique nooijen

  Mijn man en ik gaan altijd kamperen en dan hoef ik drie weken niet te koken..mijn man kookt dan op de skottelbraai..hij vind het heerlijk en relaxt om alles vers te snijden en te bereiden ?

 48. Als wij naar de camping gaan weet mijn man altijd in de auto plek vrij te maken voor de BBQ to go incl. de kolen en houtjes. Al dagen van te voren is hij bezig met de indeling van de auto, want een vakantie op de camping zonder de bbq kan echt niet!?
  Maar nou komt het: de camping wordt uitgekozen op de kunsten van de plaatselijke slager? Komende vakantie gaan wij weer naar Renesse. Daar is de slager zo goed???

 49. Heleen Leendertse

  Wij houden erg van een lekkere bbq op de camping, het liefst in de Franse sferen!
  Dit jaar is ons derde kindje op komst en gaan we dus niet weg, maar misschien kunnen we op deze manier nog een weekendje er op uit!

 50. Mirte

  Vroeger gingen we met de kinderen altijd naar een camping in Frankrijk en nu we met zijn tweeën zijn gaat er nog altijd nog graag een van de kinderen mee (en partner) en nu ook nog steeds naar Frankrijk maar ook naar Spanje. Ze gaan dan vooral nog graag mee omdat ze het altijd zo lekker en gezond (én makkelijk) vinden wat ik iedere dag zelf bereid. Van te voren kijk ik altijd graag wat er op culinair gebied te vinden is in het gebied waar we vertoeven en probeer daar dan ook gebruik van te maken. Ik neem ook vaak (keukenliefde)recepten van thuis daarvoor mee, zodat ik niet lang na hoeft te denken wat te maken. Vaak kopen we op lokale marktjes de producten. Bijvoorbeeld: tomaten, knoflook, artisjokken, sla, fruit, vis, etc. Voor ons geen all inclusive resorts maar puur natuur en lekkere dingen koken en bereiden is dan ook mijn hobby.

 51. Diane Bos

  Met zijn 5jes naar een onbekende camping. Hoe ziet de camping eruit, de accomodatie, het zwembad en het strand. Is het echt zo mooi als wat we gelezen hebben. Het ontdekken van alle nieuwe dingen op de camping, de wandeltochten samen en snorkelen bij het strand. Hier houden we alle 5 erg van. Maar ook samen afwassen, thuis hebben we een vaatwasser, en de gezellige gesprekken daar bij. Meer tijd voor elkaar. Dat is mijn vakantiegevoel!

 52. Patricia van Baal

  Míjn man heeft als hobby bbq-en, dus dat doen we ook graag op de camping

 53. Nikki

  Wat een leuke actie! Als kind ging ik jaarlijks met mijn ouders en zusje in Frankrijk kamperen. Ik herinner me nog goed de avonden dat we vers stokbrood van de campingbakker hadden gehaald waar we dan allemaal superlekkere smeerseltjes op deden in combinatie met zelfgemaakte salades, zoals caprese of nicoise. 🙂 Zo’n salade was heerlijk fris na een warme, zomerse dag.

 54. Wat ik het liefste doe op vakantie is toch wel luieren. Na een jaar haasten, rennen, vliegen even lekker in de relaxstand. Voor de caravan op een ligstoel. Boekje, wijntje, eten op de grillplaat. Kids die gewoon spelen (spelletje, badminton, voetbal of even naar het zwembad of de speeltuin) ipv de IPad. Heerlijk ik hou d’r van.

 55. Marloes

  Heerlijk met het gezin hapjes maken en dan lekker mee nemen. Lekker spelen en hapjes eten en van elkaar genieten.

 56. Anique van neerven-hoefnagels

  Jaaa zou leuk zijn! Wij gaan voor de eerste keer dit jaar naar de camping met vrienden!
  Dus de bon zou goed van pas komen!!☺️??

  Bbq en zelf lekker koken met een wijntje lijkt me heerlijk!

 57. Corina

  Een eenpans gerecht in n scottelbraai
  De bbq is als we meer tijd hebben ook altijd favoriet
  Probeer op de camping toch ook altijd wel variatie te houden
  Juist op de camping meer tijd voor de maaltijd

 58. Linda van Otterdijk

  Ik vind het heel leuk om allerlei dingen te maken op vakantie. We houden heel erg van BBQ maar ook van een lekkere macaroni of een soepje met een broodje.
  Vooral makkelijke maaltijd op vakantie!

 59. Maaike Abma

  Wij zijn nog maar 1 x met ons gezin op de camping geweest. Wat was het gezellig.
  Veel buiten zijn, kinderen lekker aan het spelen in de speeltuintje, patatjes afhalen bij de camping snackbar, afwisselend met makkelijke en snelle recepten zoals een spaghetti/macaroni of gewoon soep met lekker brood en salades . Natuurlijk hebben we ook een aantal keren de bbq aangeslingerd, maar dat is mijn man zijn ding.
  Vooral het vele buiten zijn en samen zijn is datgene wat ik zo leuk vond aan onze campingvakantie. Al het vermaak dicht in de buurt.

 60. Marijke

  Lekkere verse frisse salade, gebakken aardappeltjes en chipolata-worstjes van de barbecue!

 61. Mariet van de Maat

  Op de camping heerlijk skottelbraaien! Wij noemen het binnen ons gezin ‘smorrelen’, wat betekent: een lekkere mix van ui, (soms teentje knoflook)champignons en div kleuren paprika’s roerbakken in de skottel met rijst of gebakken aardappeltjes. Samen met een frisse gemengde sla heb je een volwaardige maaltijd met voldoende verse groenten. Ook met warm weer een heerlijke maaltijd!

 62. Marieke Plette

  Wij gaan al een paar jaar naar een farmcampsboerderij en kook daar in de safaritent vooral een eenpansmaaltijd of maak een lekkere koude pastasalade. Geïnspireerd door de recepten van Keukenliefde. De safaritent van Eurocamps willen we ook wel een keer uitproberen.

 63. Ilona swartjes

  Wij gaan het liefste op vakantie naar een camping!! Geweldig voor de kids! Wij vinden het heerlijk om te koken op de buitengrill/BBQ
  We gaan dan met het gezin op pad voor de lokale producten op de markt , lekker stukje vlees en gegrilde groente en wij halen ook ingrediënten uit de natuur bv Samen met de kindjes pijnboompitjes zoeken voor de salade.
  Helemaal leuk! Wij zouden de bon daarom graag winnen om deze traditie voort te zetten ?

 64. Antje

  Wij kamperen graag in Frankrijk. Een eenpansgerecht of een lekkere salade gaat er altijd in. Lekker gemakkelijk, maar wel gezond etlen.

 65. Nathalie Kroes

  Wij vinden het heerlijk om op vakantie te gaan naar een camping. Toevallig ook een x op park Albatros geweest. Mooi park..
  En als we dan op vakantie zijn maak ik het liefst een pasta gerecht met een salade . Lekker met de lokale producten.

 66. Johanna

  Op de camping kook ik soms nog lekkerder san thuis! Lekker creatief bezig zijn met verse ingrediënten op zo min mogelijk ruimte, en met uiteindelijk niet te veel afwas. Wel zo prettig nadat we in de middag hebben meegedaan aan de activiteiten die de camping biedt.

 67. Wat gaaf zeg!!! Ik zou heel graag winnen. Maar moet wel eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo’n type vakantie heb gevierd. Maar dat zou ik wel heeeeeel graag eens willen testen. Het lijkt me heerlijk om, samen met mijn man, 1 pans gerechtjes te maken en te bbq-en <3 Wij houden enorm van buiten zijn en wandelen dus dan is een heerlijk gemaakt gerecht heerlijk na een dagje buiten.

 68. Tamara van Bakkum

  Samen met mijn gezin over een lokale markt om verse groenten en vis te halen voor op de barbecue. ??

 69. Hoi hoi..

  Wij kiezen voor een combinatie. Omdat croatië nog lekker betaalbaar is gaan we om de dag uit eten. De andere dagen kies ik het liefst uit 1 pans gerechten met veel groente wat de dagen dat we uit eten gaan weer compenseert ?. Ook BBQ en we minimaal 1x per vakantie met een gezellige groep. Bij ons komt dus alles aan bod. Ons motto op vakantie is ook. Go white the flow.. love it!! Kijk er nu alweer naaruit.

  Groetjes Joyce Nekkers

 70. Erika

  Dat zou heel erg welkom zijn voor zomer 2018!
  Wij kiezen voor barbecue, dat vinden we superleuk en lekker! We barbecueën het hele jaar door en dan niet alleen stukken vlees maar gewoon een complete, normale maaltijd. Tweede kerstdag kwam zelfs ons kerstdiner ook van de barbecue! Heerlijk!

 71. Helma van Beek - Huls

  Ohh heerlijk… nu alweer zin om op vakantie te gaan! Lekker niets doen… en iedere dag buiten in het zonnetje ontbijten, lunchen en ‘savonds uiteraard bbqen of koken op een buiten pitje! Alles buiten te kunnen doen…is genieten!

 72. Jannie stelpstra

  Wat n leuke actie! We zijn druk opzoek naar een vakatieplek en kwamen eurocamp veel voorbij….wat we het liefst doen op vakantie is zwemmen met de kinderen en gezellig bbqen. Lekker samen zijn als gezin na ern druk jaar!

 73. Ellen Olde Nordkamp

  Mijn vriend is gek op vlees en dus BBQ en. Dat doen we dan ook vaak als die mogelijkheid er is. Voor mij lekker groente grillen of een lekkere salade erbij. Maar dit wisselen we wel af met af en toe een makkelijk (eenpans)gerechtje of uit eten in een restaurant in plaatsjes in de buurt. Krijg je meteen wat mee van het cultuur en de sfeer in het land.

  1. Ellen Olde Nordkamp

   De cultuur…

 74. Marielle

  Wij gebruiken op de camping altijd alleen onze skottelbraai en daar weet, voornamelijk mijn man, elke dag weer de lekkerste gerechten op te maken.
  Met rijst, pasta of gewoon gebakken aardappels en vlees met een heerlijke salade.
  Altijd erg lekker ?

 75. Petra briene

  Ik.doe graag mee wij vinden.koken op de skottelbraai heerlijk veel mogelijkheden.

 76. Lenny

  Wat ik het liefst doe op de camping…. uhhhh, alles, als het maar met eten te maken heeft ?

 77. Marieke

  Op vakantie als het kan liefst bbq. Stukje vlees, zoete aardappel erbij en groente, lekker! Maar maar zelf koken en zo nu en dan uit eten is natuurlijk ook prima.

 78. Ik vind het heerlijk om in Frankrijk een plak geitenkaas te kopen, deze een beetje opwarmen op het kookstelletje en dan heerlijk over een mesclun-salade met komkommer, tomaat, croutons, pijnboompitten en een lekkere dressing ♥️!

 79. Hilda Buis

  Mij lijkt het heerlijk oom op de camping weer tot rust te komen, spelletjes te doen met de kinderen en lekker barbecuen. Heerlijk@

 80. Linda

  Wij vinden het allemaal leuk, maar favoriet is toch wel iets eten op de camping zelf. De meeste Eurocamp campings hebben uitgebreide faciliteiten zodat er voor iedere dag wel weer iets anders te kiezen valt. De gezelligheid op het campingterras maakt het af, we blijven daarna vaak nog zitten om een drankje te doen, zo hebben we altijd een leuke avond!

 81. Chantal

  Heerlijk om te koken op de camping, we hebben een skottelbrai dus we experimenten genoeg.. vooral met streekproducten, vis of vlees, groenten, lekker stukje brood erbij en dan een wijntje 🙂

 82. Louise

  De BBQ aan en een heerlijke salade erbij, dat is pas vakantie.

 83. Caro

  Lijkt me heel gaaf om te winnen. Wij wisselen altijd af met eten.. een keer patatje halen.. regelmatig zelf koken of bbq en … Dat maakt het leuk ?

 84. Marloes

  Op vakantie lekker en stuk gegrild vlees met wat groente. Lekker een snel!

 85. Tamara

  Op vakantie gaan we altijd voor een combinatie van zelf een simpele maaltijd koken, uit eten gaan en minimaal een keer bbq-en.
  Zo genieten we de hele vakantie van een mooie variatie!

  1. Moniek

   Wat een gave win actie. Wij zijn momenteel druk aan het kijken voor een vakantie.
   Normaal gesproken houden wij erg van bbq tijdens de vakantie.
   Alleen nu er een kleintje geboren is en deze tijdens de zomervakantie nog net gee jaar is zullen we onze kookkunsten ook een beetje op hem aan moeten aanpassen. En met ook nog 2 tieners die wel graag uit eten gaan zullen we dus waarschijnlijk veel buiten de deur eten

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde