Wrap met krokante kip en mangochutney

Een makkelijk en snel gerecht op tafel zetten vanavond dat ook nog eens lekker is? Wat denk je van een lekkere wrap? Wraps voor het avondeten vind ik altijd een feestje en deze variant met krokante kip en mangochutney is dat zeker!

Kies voor de makkelijke en snelle variant met kant-en-klare kipschnitzel en mangochutney, of ga all the way en maak ze zelf from scratch. Dat is niet heel erg moeilijk, maar vooral heel erg lekker!

Budget, Kiprecepten, Snel, Hoofdgerecht

Ingrediënten

  •  4 krokante kipschnitzels (kant-en-klaar of zelf maken)
  • 8 tortillawraps
  • Zakje ijsbergsla, fijngesneden
  • 150 g wortel, julienne gesneden
  • 150 g wittekool of spitskool, fijngesneden
  • 150 g Griekse of Turkse yoghurt
  • 4 el mangochutney (kant-en-klaar of deze zelfgemaakte)
  • Vloeibare bakboter of olie om in te bakken

Verder nodig

  • Koekenpan

Bereiding

Stap 1.
Verhit een koekenpan met vloeibare bakboter en laat even uitbruisen. Bak de kipschnitzels aan beide kanten goudbruin in de koekenpan. Leg de kipschnitzels op een snijplank en snijd in repen.

Stap 2.
Beleg de tortillawraps met sla, wortel, wittekool en krokante kip. Roer de yoghurt en mangochutney door elkaar en schep wat bovenop de kip. Rol de wraps op en serveer.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. mieke

    Vandaag gegeten maar dan met vegaschnitzel.
    Was lekker!

Follow on Bloglovin mytastenld.com