Zalm met groenten van de barbecue

Heerlijke zalm met fijne groenten van de barbecue. Je hoeft er alleen wat gebakken aardappeltjes, pasta of stokbrood bij te serveren om te genieten van een volledige maaltijd. PS Naast de barbecue kun je de zalm natuurlijk ook heel makkelijk in de oven bereiden. Leg de zalm dan in een vuurvaste ovenschaal. 

Seizoen, Thema recepten, Barbecuerecepten, Visrecepten, Zomerrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(4 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Christa

    Hoe kan ik dit klaar maken op bbq zonder deksel , want ik heb geen bbq met deksel , dank u ziet er echt heerlijk uit 🤪🤪🤪

    1. Hoi Christa, dat is een goede vraag! 🙂 Je kunt de ovenschotel ook afdekken met aluminiumfolie. Dan creëer je een soort van oven.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin