Zelfgemaakte hotdogsaus (Hema copycat)

Ken je het broodje hotdog van de Hema? Grote man en kleine mini des huizes zijn er dol op! Ik snap het wel, want: knapperig broodje + Hema knakworst + lekker hotdogsausje = top!

Toch zou ik mezelf niet zijn als ik dat broodje hotdog niet zelf zou maken. De Hema knakworst koop je tenslotte gewoon in de winkel en het lekkere hotdogsausje maak je heel makkelijk zelf. Alle ingrediënten voor dit sausje heb ik zelfs standaard in huis. Ik durf te wedden jij ook!

Vandaag trap ik af met het recept voor de hotdogsaus, maar stay tuned: binnenkort deel ik ook een heerlijk recept voor mijn variant van het lekkerste broodje hotdog! 

Basisrecepten, Sauzen, Wereldgerecht, Amerikaanse recepten, Hartige keuken

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Esaaen

    Deze is echt lekker, dank voor het delen! Heerlijk voor bij m’n ‘pigs in a blanket’, mmm..!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin