Zuurkoolstamppot met ananas, spekjes en rookworst

De klassieke zuurkoolstamppot met spekjes en rookworst krijgt een verrassende twist met zoete ananas. Dat is een heerlijke combi!

Wereldgerecht, Seizoen, Vleesrecepten, Hollandse recepten, Herfstrecepten, Winterrecepten, Budget, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(1 stemmen)
7 reacties

Verdeel je liefde

  1. Willeke

    Hoi Annemiek,
    Kun je de aardappels ook vervangen door zoete aardappel?
    Groetjes Willeke

  2. Marion

    Echt overheerlijk! 2 Borden opgeschept en heb echt zitten genieten, heerlijk! ?

    1. Superleuk om te horen Marion! 🙂

  3. Leo russon

    It’s all perfect and tasting fatastic

    1. Dankjewel ome Leo! 🙂

  4. Anja Korsten

    Vandaag deze heerlijke zuurkoolstamp gemaakt en gegeten natuurlijk 😉
    Gemaakt zonder de extra’s uit de ‘tip’. We hebben gesmuld, dank je wel weer!!

    1. Ah, superleuk om te horen Anja! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin