3x plaattaart van het bakblik

3x plaattaart van het bakblik

Als ik even niet weet wat ik moet koken maak ik vaak plaattaart van het bakblik. Bladerdeeg heb ik altijd in de vriezer liggen en verder kijk ik wat er op dat moment in mijn koelkast ligt. Meestal hoef ik niet eens naar de winkel!

Hieronder heb ik drie heerlijke plaattaarten van het bakblik op een rij gezet die makkelijk zijn om te maken. Heerlijk om als hoofdgerecht te serveren met een salade erbij. 

1. Spinazieplaattaart met ham en ei

Spinazieplaattaart met ham en ei

2. Plaattaart met gekarameliseerde witlof en ham

Plaattaart met gekarameliseerde witlof

3. Italiaanse plaattaart met gegrilde groenten

Italiaanse plaattaart met gegrilde groenten

Heb jij ook een lekker plaattaart recept? Laat het me weten in een reactie hieronder! Ik ben heel benieuwd.

Ovenrecepten, Snel, Budget, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin