5x verrassend peerrecept

5x verrassend peerrecept

Peren zijn nu volop verkrijgbaar. De zoete Conference en de sappige Doyenné du comice smaken heerlijk uit het vuistje, maar je kunt ze ook verwerken in tal van heerlijke gerechten.

Wat denk je bijvoorbeeld van een hartige plaattaart met witlof, ham en blauwaderkaas? Of een smakelijk lunchgerecht van geroosterd brood, peer en Gruyere?

Maar stoven kan natuurlijk ook! De Gieser Wildeman leent zich daar perfect voor. Heerlijk in vla of met een bolletje roomijs.

Wat kies jij?

Plaattaart met peer en gekarameliseerde witlof

Plaattaart met gekarameliseerde witlof

Perentaartje met karamelsaus

Perentaartje met karamelsaus

Appel-perensmoothie

Gezonde appel-perensmoothie

Toast met peer en Gruyere

Toast St. Moritz

Stoofperen

Glühwein stoofperen

Geen categorie, Seizoensrecepten, Winterrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde