7x verjaardagshapje – Mieks favorieten!

7x verjaardagshapje - Mieks favorieten!

Feest of geen feest, wat mij betreft zet ik elke dag verjaardagshapjes op tafel. Ik ben dol op kleine hapjes! Dit keer heb ik een selectie gemaakt van mijn favoriete verjaardagshapjes, in willekeurige volgorde. Stuk voor stuk makkelijk om te maken, goed voor te bereiden en makkelijk — lees: zonder al teveel geknoei — om op te eten. Ik zeg: “laat die schaal maar rondgaan!”

1. Wraprolletjes met kipfilet en roomkaas

Wraprolletjes met kipfilet en roomkaas

2. Gevulde eieren

3. Bladerdeeghapje met gerookte zalm

Bladerdeeghapje met zalm en roomkaas

4. Geitenkaashapje met serranoham

Geitenkaashapje met serranoham (met filmpje!)

5. Carpacciowrap

Carpaccio wraps

6. Hartige pesto-kaasvlinders

Hartige pesto-kaasvlinders

7. Mini flammkuchen

Heb jij ook een lekker verjaardagshapje gemaakt? Deel dan een foto op Instagram of Facebook met #keukenliefde, of tag keukenliefde in de foto zodat ik hem kan zien. Vind ik superleuk!

Voor bij de borrel

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin