5x makkelijk verjaardagshapje (met video!)

5x makkelijk verjaardagshapje (met video!)

Ververs de homepage als je de video’s niet kan zien

Ben je al geabonneerd (het is gratis!) op mijn YouTube-kanaal? De teller staat inmiddels op 66 video’s (voornamelijk kookvideo’s, maar ook achter-de-schermen-video’s) en dat worden er nog veel meer! Als KeukenLiefde-abonnee word jij altijd als eerste geïnformeerd bij het verschijnen van nieuwe video’s.

Vandaag deel ik vijf van mijn favoriete verjaardagshapjes met je, waarvan onderstaande instructiefilmpjes te zien zijn op mijn YouTube-kanaal.

Zijn er recepten waarvan je graag een kookvideo zou willen zien, heb je opbouwende kritiek voor me, of zou je graag een keer samen met mij voor de camera willen koken? Laat het me weten! Bij KeukenLiefde is alles mogelijk! 🙂

Geitenkaashapje met serranoham

3x hamrolletje met MonChou

Gevulde eieren

Biefstuktapenade

Pittige gehaktvlinders

Kookvideo's, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde