5x makkelijk verjaardagshapje (met video!)

5x makkelijk verjaardagshapje (met video!)

Ververs de homepage als je de video’s niet kan zien

Ben je al geabonneerd (het is gratis!) op mijn YouTube-kanaal? De teller staat inmiddels op 66 video’s (voornamelijk kookvideo’s, maar ook achter-de-schermen-video’s) en dat worden er nog veel meer! Als KeukenLiefde-abonnee word jij altijd als eerste geïnformeerd bij het verschijnen van nieuwe video’s.

Vandaag deel ik vijf van mijn favoriete verjaardagshapjes met je, waarvan onderstaande instructiefilmpjes te zien zijn op mijn YouTube-kanaal.

Zijn er recepten waarvan je graag een kookvideo zou willen zien, heb je opbouwende kritiek voor me, of zou je graag een keer samen met mij voor de camera willen koken? Laat het me weten! Bij KeukenLiefde is alles mogelijk! 🙂

Geitenkaashapje met serranoham

3x hamrolletje met MonChou

Gevulde eieren

Biefstuktapenade

Pittige gehaktvlinders

Kookvideo's, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin