Aardappelrösti

Het is eventjes werk maar dan heb je ook wat: de lekkerste aardappelrösti maak je namelijk zelf! Aardappelrösti is een platte, ronde koek gemaakt van geraspte aardappel die krokant is gebakken in de koekenpan. Moeilijk om te maken is het niet. Voor het lekkerste resultaat worden de aardappels eerst met schil gekookt en daarna gepeld. Zo behoudt de aardappel al zijn smaak!

Je kunt de aardappels al een dag van tevoren koken en pellen. Zo hoef je de aardappels voordat je aan tafel gaat alleen nog maar te raspen en te bakken. Daarna word je beloond met de lekkerste aardappelrösti die je ooit hebt gegeten!

Basisrecepten, Hartige keuken, Wereldgerechten, Duitse recepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde