Aardappelrösti

Het is eventjes werk maar dan heb je ook wat: de lekkerste aardappelrösti maak je namelijk zelf! Aardappelrösti is een platte, ronde koek gemaakt van geraspte aardappel die krokant is gebakken in de koekenpan. Moeilijk om te maken is het niet. Voor het lekkerste resultaat worden de aardappels eerst met schil gekookt en daarna gepeld. Zo behoudt de aardappel al zijn smaak!

Je kunt de aardappels al een dag van tevoren koken en pellen. Zo hoef je de aardappels voordat je aan tafel gaat alleen nog maar te raspen en te bakken. Daarna word je beloond met de lekkerste aardappelrösti die je ooit hebt gegeten!

Wereldgerecht, Basisrecepten, Duitse recepten, Hartige keuken, Aardappel en meer, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin