Aardbeien cheesecake

Een van mijn favoriete taarten (en ook die van Johan en Ella-Marie) is gebakken cheesecake. De fluweelzachte roomkaasvulling in combinatie met knapperige koekbodem is hemels. Als frisse tegenhanger vind ik het lekker om vers fruit (van het seizoen) toe te voegen. In dit geval serveer ik de cheesecake met zoete Hollandse aardbeien en zelfgemaakte aardbeiensaus. Een verrukkelijke combinatie!

Ik bak de cheesecake altijd in een waterbad in de oven, omdat de vulling hierdoor fluweelzacht en romig wordt. Het verschil met een cheesecake die niet in een waterbad is gebakken proef je echt vind ik. Bovendien kost het niet veel extra werk en tijd dus is absoluut de moeite waard. 

Menu, Seizoen, Thema recepten, Zomerrecepten, Moederdag, Valentijnsrecepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin