Achter de schermen week 12

Achter de schermen week 12

Vorige week stond vooral in het teken van ziek zijn. Ella-Marie beet de spits af, gevolgd door Johan en ik sloot de rij. Jakkes! Gelukkig ging onze eetlust niet (volledig) verloren. 🙂 Kijk mee naar een smakelijke week achter de schermen. 

Benieuwd wat er deze week allemaal achter de schermen gebeurd? Volg ons op instagram!

Maandag

Maandag maakte ik een zoete aardappel-venkelsalade met gegrilde cajunkip. Wauw, wat lekker! Recept komt binnenkort online.

Dinsdag

KeukenLiefde-bezoeker Denise stuurde me onderstaande foto’s door. Ze had meegedaan aan de KeukenLiefde winactie van Rosti Mepal en won een zout- en pepermolen! Voor het avondeten maakte ze asperges met citroensaus van Johanna, perfect op smaak gebracht met haar nieuwe aanwinst.

De nationale opening van het aspergeseizoen 2015 vindt plaats op donderdag 9 april in Museum De Locht in Melderslo, maar blijkbaar is het witte goud al in omloop. Yummm, ik houd van asperges!

Deze maand mag ik uit de RostiMepalShop twee keer een 3-delige snijplankenset weggeven, dus doe snel mee! (Winactie is inmiddels afgelopen.)

Heb jij ook een mooie foto van een lekker KeukenLiefde-gerecht? Mail je foto naar info@keukenliefde.nl en ik deel hem hier met liefde!

Woensdag

Daar zijn we weer! Ella-Marie mag weer ‘los’ in het zwembad.

’s Avonds eten we Killer van een aardappeltortilla met chorizo, geroosterde paprika en feta. Ik had hem maandag al gemaakt en hoefde hem alleen even opnieuw op te warmen. Ideaal als je weinig tijd hebt!

Donderdag

Het was weer tijd om te koken. Ik eet liever geen banaan zo uit het vuistje, maar hier lust ik wel pap van (Ella-Marie en papa ook trouwens): Bananenbrood Chunky Monkey Style! Recept komt morgen online. Whoehoe!

Vrijdag is het tijd om boodschappen te doen.

Zaterdag

Om acht uur zit ik al bij De Kapper. Elk jaar rond deze tijd krijg ik last van lentekriebels en wil ik een nieuw kapsel. Radicaal kort was de planning, maar uiteindelijk werden het highlights en een stukje korter. Haha, lekker veilig. Zo gaat dat dus altijd!

’s Middags maak ik pannenkoek caprese als lunch. Weer eens wat anders dan een pannenkoek met stroop en poedersuiker. Hij smaakte heerlijk! Het recept komt aanstaande vrijdag online, want dan is het namelijk Nationale Pannenkoekdag!

Ella-Marie wordt ’s middags opgehaald door oma. Ze mag een nachtje gaan logeren. Johan en ik houden ’s avonds een filmavondje en daar hoort natuurlijk een Mieks Special bij! Ik maak een homemade pizza BBQ mixed-grill. Recept komt aanstaande zaterdag online!

Zondag

Ik begin de ochtend met een latte macchiato en een stuk bananenbrood. Genieten! Aangezien El uit logeren is, ziet Johan zijn kans waar en slaapt lekker uit.

Ik wilde het recept voor de pizza BBQ mixed-grill nog iets verder finetunen en dus aten we zondagmiddag als lunch nog een keer pizza. Beslist geen straf hoor …

Later op de middag komen opa en oma het logeetje weer thuisbrengen en genieten we gezamenlijk buiten in de tuin nog even van het zonnetje.

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Eén reactie

Deel je liefde

  1. hoi, zag er zeer leuk en lekker uit ondanks de ziektekiemen
    mooie gerechtjes zijn het allemaal
    fijn om je te volgen

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde