Achter de schermen week 17

Achter de schermen week 17Work hard, play harder! Dat was het motto van vorige week. Met een tripje naar Portugal in het vooruitzicht, moest er eerst nog even keihard gewerkt worden. Kijk mee naar achter de schermen week 17.

Maandag

Ik moet flink aan de bak, want in mijn afwezigheid van donderdag tot en met zondag gaat het posten van recepten natuurlijk gewoon door. Dat betekent dus veel recepten en een nieuwsbrief schrijven.

’s Middags haal ik El uit school en fietsen we naar Daisy’s. In de zon op het terras genieten we van een ijsje en een cappuccino. Dat hebben we wel verdiend. (Schattig detail: ik krijg bij mijn cappuccino een mini hoorntje met mokka-ijs! Dan scoor je bij mij dus echt dikke pluspunten.)

Als ik El vraag wat ze ’s avonds wil eten, is het antwoordt: “Pannenkoeken!” Lekker, ik heb er ook wel zin in. Johan zit voor zijn werk in Zeeland en overnacht in een hotel in Terneuzen. Als El en ik van de pannenkoeken aan het smikkelen zijn stuurt Johan me een menukaart door: hij gaat voor de gebakken slibtong. Mmmm, ook lekker!

El en ik hebben Hollandse aardbeien als toetje. Yumm!!!

Dinsdag

Ook dinsdag schrijf ik bijna de hele dag. ’s Middags krijg ik de Philips Airfryer met snacks thuisbezorgd. Die kunnen we vanavond mooi uitproberen!

Binnenkort vertel ik er alles over in een uitgebreide review, maar ik kan alvast verklappen dat we enthousiast zijn.

Woensdag

Oma heeft aangeboden om Ella-Marie uit school te halen en met haar naar zwemles te gaan. Zo kan ik mooi wat laatste dingen afmaken en onze koffers inpakken. In alle chaos vergeet ik foto’s te maken.

Donderdag tot en met zondag

Samen met drie andere moeders en hun kind zijn Ella-Marie en ik uitgenodigd voor een mama-kindreis naar het Martinhal Beach Resort & Hotel in Portugal. Binnenkort lees je een uitgebreid blogartikel in KeukenLiefde ontdekt …, maar nu deel ik alvast wat heerlijke vakantiekiekjes. Het was in een woord GEWELDIG!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

3 reacties

Deel je liefde

 1. Lya van Gelder

  Heerlijk zo’n meidenweek.
  Zag ook hele lekkere dingen voorbij
  komen.

  Zoals surf & turf,Zoete aardappelpuree,
  en niet vergeten de kaasplank.

  Groetjes Lya

 2. chantal

  Zag erg gezellig en lekker uit..

 3. Heerlijk zo even naar warmere oorden!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde