Achter de schermen week 19

Achter de schermen week 19

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een gekookt KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Niet vergeten hoor, ik ben reuzebenieuwd wat jij op tafel tovert!

Maandag

Homemade kip souvlakiiiiiiiiiiii!

Instagram week 19-1866

Mmmm … Recept komt eraan!

Dinsdag 

Voor een leuke nieuwe campagne ben ik — samen met collega bloggers en tv-kok Roberta Pagnier (wat een leuke vrouw is dat!) — de hele dag voor opnames in het Miele Experience Center in Vianen. Een superleuke ervaring!

Binnenkort volgt er een tweede opnamedag. Heb er nu al zin in!

Woensdag

Woensdag pannenkoekdag. Niet altijd hoor. Morgen ga ik voor een nieuwe campagne koken met Castello en vandaag probeer ik het recept alvast uit.

Instagram week 19-1929

Wat ik precies gemaakt heb houd ik nog even geheim (de foto verklapt al genoeg), maar ik kan alvast verklappen dat het heel erg lekker is!

Donderdag

Ik ben samen met collega foodbloggers een dagje in De Kookerij in Noordwijkerhout voor de nieuwe Castello campagne. Nadat chef-kok Robert Verweij ons heeft laten zien wat er allemaal mogelijk is met Castello mogen we zelf aan de slag. Ik ben dol op dit soort campagnes, waarbij we gezamelijk in een kookstudio ons eigen recept mogen bereiden.

Zo. Ontzettend. Gezellig!

Het resultaat ga ik binnenkort met je delen!

Als ik ’s avonds thuiskom heb ik niet zoveel zin meer om uitgebreid te koken, maar gelukkig heb ik nog wat van de pannenkoekvulling over. Ik kook er snel wat pasta bij en smullen maar!

Instagram week 19-2005

Vrijdag

Er is kermis in de stad dus natuurlijk gaan we even kijken.

Instagram week 19-3386

Daarna genieten we van een ijsje bij onze favoriete ijssalon Daisy’s.

Instagram week 19-2010

Johan kookt vanavond. Zo fijn.

Hij bakt hamburgers die ik vanmorgen uit de vriezer haalde, gooit wat krieltjes in de oven en maakt een lekkere salade. Smullen maar!

Instagram week 19-2018

Zaterdag

Foooooooodpost van Leev!

Instagram week 19-2030

De producten van Leev zijn 100% biologisch en bevatten geen onnodige toevoegingen als smaak-, geur-, kleurstoffen en E-nummers. Met hun nieuwe Kinderboerderij-lijn richt Leev zich nu ook op kinderen.

Ella-Marie voelt zicht direct aangetrokken door de speelse verpakking.

Instagram week 19-2028

En met de smaak is ook niks mis. Lekkerrrrrr!!

Toen ik onlangs in de Turkse supermarkt liep zag ik lasagnette liggen en besloot hem mee te nemen. Ik bedoel natuurlijk niet zo’n pak van Knorr, maar de lasagnette pasta. Vroeger maakte ik de lasagnette van Knorr nog weleens, omdat het zo makkelijk is. De ongekookte pasta kan namelijk zo in de saus en dan hup, de oven in.

Vanavond maak ik lasagnette op dezelfde manier — dus zonder de pasta eerst voor te koken — , maar dan helemaal zelfgemaakt. Ongekookte pasta heeft veel saus nodig om gaar te worden, dus het geheim zit hem in de juiste verhouding pasta en saus.

Mijn zelfgemaakte variant (vega en met lekker veel groenten) lukt in één keer en o o oh, wat is ‘ie lekker! Het recept ga ik snel met je delen.

Johan en Ella-Marie zijn samen aan het puzzelen geslagen. Links op bovenstaande foto ligt een Suske en Wiske puzzel van vijfhonderd stukjes! Daar zijn ze wel even zoet mee geweest. 🙂

Het is weekend dus Ella-Marie mag wat langer opblijven. We kijken Gort à la Carte (herhaling gemist). Vind ik zo leuk!

Instagram week 19-2044

Zondag

De puzzel is af!

Instagram week 19-3388

Ella-Marie wilt graag “wat doen” (puzzelen telt blijkbaar niet) en dus stappen we ’s middags in de auto en gaan een stukje rijden. We belanden uiteindelijk in Nijmegen. Na een wandeling komen we terecht in Restaurant & Brouwerscafé De Hemel. Echt een leuke plek!

Daarna wandelen we verder door de stad en komen uiteindelijk terecht bij Pinokkio. Totaal niet gepland, maar de leukste dingen gebeuren spontaan.

Ella neemt een kinderpizza, ik de gebakken maiskip met knapperige groenten en Johan neemt de entrecote. Onverwachts lekker gegeten!

Dat was hem weer. Hopelijk heb je net zoveel genoten van deze Achter de schermen als ik. 🙂 Ga jij ook iets lekkers koken? Vergeet je foto niet te delen op Instagram met #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op onze homepage. Ik kijk ernaar uit!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Eén reactie

Deel je liefde

  1. Ilona

    Stiekem wacht ik nog steeds op je Lasagnette recept 😉 Ziet er super lekker uit!

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde