Achter de schermen week 19

Achter de schermen week 19

Wederom blik ik terug op een heerlijk weekje business and pleasure. Van maandag tot en met woensdag werd er hard gewerkt, maar daarna was het tijd voor ontspanning en wat quality time met mijn moeder.

Van donderdag op vrijdag mochten mijn moeder en ik op uitnodiging een nachtje verblijven in Motel One, Düsseldorf. Binnenkort wijd ik hier een uitgebreide blogpost aan, maar ik gun ik je nu alvast een kleine sneak peak!

Maandag

El heeft nog steeds vakantie en Johan is vandaag en morgen vrij. Heerlijk, want hierdoor houdt het weekendgevoel nog even aan. Natuurlijk wordt er ook gewerkt, maar ’s middags gaat de computer aan de kant. Het is heerlijk weer en dus kook ik buiten. Ik maak Mexicaanse taco’s met pittige salsa. Echt zo lekker!

Dinsdag

De Airfryer wordt weer tevoorschijn gehaald. Het is tenslotte nog vakantie… 🙂

Woensdag

Johan moet weer werken en ik ga met El naar zwemles. Eenmaal thuis komt mijn lieve vriendin Miranda met haar dochtertje Lisa langs. We drinken thee en ik zet mijn zelfgemaakte roze koeken op tafel (recept volgt binnenkort). Was weer gezellig mop!

El en ik eten tussen de middag een beschuitje met verse aardbeien en daarna kruip ik nog even achter de computer. Morgen vertrek ik samen met mijn moeder naar Düsseldorf en dus moet ik weer in het voren werken.

’s Avonds maak ik een aspergesalade die echt waanzinnig lekker is! Recept volgt binnenkort.

Donderdag en vrijdag

Johan brengt El naar zijn moeder, waar ze blijft logeren (wat zijn we toch blij en gezegend dat dat altijd kan.) en ik word opgehaald door mijn ouders. Mijn vader zet mijn moeder en mij af bij het station, want we gaan met de trein naar Düsseldorf. Zo relaxed! Een uitgebreid verslag van onze ervaring deel ik binnenkort in Keukenliefde ontdekt …

Johan moet donderdagavond alleen eten en maakt homemade pizza. Mmmm, dat ziet er heerlijk uit!

Vrijdag stuurt Johan deze foto door van een pakketje wat is bezorgd. Yumm!!!

Om half zes ’s avonds arriveren mijn moeder en ik weer met de trein in Tiel. Johan staat al op ons te wachten. We zetten mijn moeder af bij mijn broer en rijden naar huis. Ella-Marie blijft nog een nachtje bij mijn schoonouders slapen en ik heb een relaxte avond voor de boeg. Johan kookt een heerlijke quinoasalade met spinazie, gegrilde courgette en feta. Bedankt schat, het was heerlijk! Recept volgt.

Zaterdag

Man, wat ben ik moe! De citytrip naar Düsseldorf heeft er flink ingehakt. M’n hele lijf doet zeer van het vele lopen, lopen en nog eens lopen. O, wat voel ik me oud. Respect voor mijn moeder, want die heeft niet één keer geklaagd!

Ik heb totaal geen puf om achter de computer te kruipen en te schrijven, maar bakken gaat gelukkig wel. 🙂 Ik heb nog rabarber liggen die op moet en ik besluit een rabarberkruimeltaart te maken. Hij is echt verrukkelijk! Het recept volgt binnenkort.

’s Middags wordt El door opa en oma weer thuisgebracht en gaan we met z’n drieën boodschappen doen. Als we El vragen wat ze ’s avonds wil eten, antwoordt ze vastbesloten: “macaroni”. Papa en mama hebben meer zin in zelfgemaakte shoarma met veel groente, sla en friet uit de … jawel, Airfryer! 🙂 We love it!

Iedereen krijgt zijn zin …

Zondag

Na flink verwend te zijn met een moederdagontbijt (oeuf en cocotte met zalm, soldaatjes, verse croissants, aardbeien, thee en latte macchiato) en een prachtige armband gemaakt door Ella-Marie, moet er toch weer even gewerkt worden.

Gelukkig ben ik na een paar uurtjes weer redelijk bij en kan ik de tuin in om te genieten van het heerlijke weer.

Elke dinsdag gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … !

Wil je niks missen? Volg ons live op instagram!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Eén reactie

Deel je liefde

  1. Marie

    Leuke post weer! Die caffè lattes heb ik vorige week toevallig ook uitgeprobeerd, erg lekker.

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde