Achter de schermen week 23

Achter de schermen week 23

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Niet vergeten hoor, ik ben reuzebenieuwd wat jij op tafel tovert!

Maandag

Vandaag eten we makkelijk: vissticks en frietjes uit de oven met een salade erbij. Het is mooi weer, dus we eten lekker buiten in de tuin. Geluksmomentje!

week 23-2458 week 23-2457

Dinsdag

Onlangs kreeg ik van een bezoeker de vraag of ik niet een lekker recept voor kip pilaf met perzik kon delen. Maar natuurlijk! Toevallig had ik alle ingrediënten in huis en zodoende staat het dezelfde avond nog op tafel.

week 23-2461

Zo lekker! Onbegrijpelijk dat ik het recept nog niet eerder met je deelde.

Woensdag

En dan staat Fleur ineens in mijn keuken, die me namens Président een leuk pakketje komt brengen.

Het gewaagde Broodje Plezier Arthur van Président: lekker speltbrood belegd met spinazie, kipfilet, camembert en chips. Oe la la! Daar zet ik graag mijn tanden in!

week 23-2473

’s Middags gaan Ella-Marie en ik even de stad in.

week 23-2475

Whoopsie … (zelf bitterballen maken kan natuurlijk ook!)

week 23-2477

En nog een keer Whoopsie …

’s Avonds eten we een kliekje opgebakken kip pilaf en mini pizza’s die Johan snel in elkaar flanst met kant-en-klare plakjes pizzadeeg van Koopmans uit de diepvries. Wat mij betreft kan er qua smaak niks tippen aan zelfgemaakt pizzadeeg, maar dit was een prima alternatief voor de snelle trek.

week 23-2481 week 23-2482

Donderdag

Het Broodje Plezier blijkt een prima avondmaaltijd te zijn.

week 23-2489

Qua smaak miste ik nog iets en daarom voegde ik zelf wat perzik toe. Dat kleine zoetje maakt dit broodje naar mijn mening echt helemaal af!

Vrijdag

Johan en Ella-Marie eten met z’n tweetjes vanavond. Johan maakt panpizza’s van tortillawraps met Mexicaans gehakt. Als ik deze smakelijke jongen zie vlak voordat ik weg moet, kost het me heel veel moeite om niet een hapje mee te prikken.

week 23-3499

Gelukkig weet ik me te beheersen.

Ik heb vanavond een bloggersdiner met mediabureau Semilo bij Loetje aan de Amstel in Amstelveen. Ik bestel vooraf carpaccio en als hoofdgerecht tonijn.

week 23-2494  week 23-2497  week 23-2506

Het was superlekker en supergezellig!

Zaterdag

Johan kookt vanavond en maakt steak tartare.

week 23-2512 week 23-2513

Echt een van onze favoriete maaltjes.

Als toetje hebben we zelfgemaakte spekkoek en spekkoek-likeur van SAYAH uit de goodiebag van Semilo die ik na het bloggersdiner mee naar huis kreeg.

week 23-2517

Ik ging ’s avonds jubelend van vreugde naar bed.

Zondag

De perfecte zondag: uitslapen en gezamelijk aan tafel ontbijten.

week 23-2522

Nog iets leuks uit de goodiebag van Semilo: sutra-armbanden voor geluk!

Do good and good will come your way

De armbanden staan symbool voor positiviteit en voor dromen die in vervulling gaan. Met die gedachte knoop ik ze liefdevol om bij Ella-Marie.

week 23-2532

Johan heeft de smaak te pakken en kookt weer vanavond. Je hoort mij niet klagen! Hij maakt een zomerse stoofschotel met kippenbouten, venkel, tomaat, rozijnen, olijven en pijnboompitten. Met Turks brood erbij om het goddelijke kookvocht mee op slurpen.

week 23-2537  week 23-2540 week 23-2541

Een GODENMAALTIJD! Hier vind je het recept voor bereiding in de tajine, maar Johan maakt het vandaag gewoon in de braadpan op het gas. Gaat ook prima!

Hopelijk heb je weer net zoveel genoten van deze Achter de schermen als ik. ? Alle nieuwe recepten die je hier voorbij zag komen ga ik zo snel mogelijk met je delen.

Ga jij ook iets lekkers koken? Vergeet je foto niet te delen op Instagram met #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op onze homepage. Ik kijk ernaar uit!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde