Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!
Achter de schermen week 23
Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!
Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!
Niet vergeten hoor, ik ben reuzebenieuwd wat jij op tafel tovert!
Maandag
Vandaag eten we makkelijk: vissticks en frietjes uit de oven met een salade erbij. Het is mooi weer, dus we eten lekker buiten in de tuin. Geluksmomentje!
Dinsdag
Onlangs kreeg ik van een bezoeker de vraag of ik niet een lekker recept voor kip pilaf met perzik kon delen. Maar natuurlijk! Toevallig had ik alle ingrediënten in huis en zodoende staat het dezelfde avond nog op tafel.
Zo lekker! Onbegrijpelijk dat ik het recept nog niet eerder met je deelde.
Woensdag
En dan staat Fleur ineens in mijn keuken, die me namens Président een leuk pakketje komt brengen.
Het gewaagde Broodje Plezier Arthur van Président: lekker speltbrood belegd met spinazie, kipfilet, camembert en chips. Oe la la! Daar zet ik graag mijn tanden in!
’s Middags gaan Ella-Marie en ik even de stad in.
Whoopsie … (zelf bitterballen maken kan natuurlijk ook!)
En nog een keer Whoopsie …
’s Avonds eten we een kliekje opgebakken kip pilaf en mini pizza’s die Johan snel in elkaar flanst met kant-en-klare plakjes pizzadeeg van Koopmans uit de diepvries. Wat mij betreft kan er qua smaak niks tippen aan zelfgemaakt pizzadeeg, maar dit was een prima alternatief voor de snelle trek.
Donderdag
Het Broodje Plezier blijkt een prima avondmaaltijd te zijn.
Qua smaak miste ik nog iets en daarom voegde ik zelf wat perzik toe. Dat kleine zoetje maakt dit broodje naar mijn mening echt helemaal af!
Vrijdag
Johan en Ella-Marie eten met z’n tweetjes vanavond. Johan maakt panpizza’s van tortillawraps met Mexicaans gehakt. Als ik deze smakelijke jongen zie vlak voordat ik weg moet, kost het me heel veel moeite om niet een hapje mee te prikken.
Gelukkig weet ik me te beheersen.
Ik heb vanavond een bloggersdiner met mediabureau Semilo bij Loetje aan de Amstel in Amstelveen. Ik bestel vooraf carpaccio en als hoofdgerecht tonijn.
Het was superlekker en supergezellig!
Zaterdag
Johan kookt vanavond en maakt steak tartare.
Echt een van onze favoriete maaltjes.
Als toetje hebben we zelfgemaakte spekkoek en spekkoek-likeur van SAYAH uit de goodiebag van Semilo die ik na het bloggersdiner mee naar huis kreeg.
Ik ging ’s avonds jubelend van vreugde naar bed.
Zondag
De perfecte zondag: uitslapen en gezamelijk aan tafel ontbijten.
Nog iets leuks uit de goodiebag van Semilo: sutra-armbanden voor geluk!
Do good and good will come your way
De armbanden staan symbool voor positiviteit en voor dromen die in vervulling gaan. Met die gedachte knoop ik ze liefdevol om bij Ella-Marie.
Johan heeft de smaak te pakken en kookt weer vanavond. Je hoort mij niet klagen! Hij maakt een zomerse stoofschotel met kippenbouten, venkel, tomaat, rozijnen, olijven en pijnboompitten. Met Turks brood erbij om het goddelijke kookvocht mee op slurpen.
Een GODENMAALTIJD! Hier vind je het recept voor bereiding in de tajine, maar Johan maakt het vandaag gewoon in de braadpan op het gas. Gaat ook prima!
Hopelijk heb je weer net zoveel genoten van deze Achter de schermen als ik. ? Alle nieuwe recepten die je hier voorbij zag komen ga ik zo snel mogelijk met je delen.
Ga jij ook iets lekkers koken? Vergeet je foto niet te delen op Instagram met #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op onze homepage. Ik kijk ernaar uit!
Deel je reactie