Achter de schermen week 25

Achter de schermen week 25

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Niet vergeten hoor, ik ben reuzebenieuwd wat jij op tafel tovert!

Maandag

Ik kwam er onlangs tot mijn grote verbazing achter dat er nog geen poffertjesrecept op KeukenLiefde staat.

Kan toch niet!

Ik dook direct de keuken in en ging aan de slag.

week 25-2612 week 25-2614 week 25-2616

Poffertjes als avondeten. En dat op een doodnormale maandag!

Dinsdag

Filmdag! Ik neem vandaag drie kookvideo op: gevulde eieren, doperwtenpesto en pittige gehaktvlinders. Alledrie heel erg geslaagd!

week 25-2621 week 25-2623 week 25-2627

Na het filmen ga ik direct door met het avondeten. Op het menu vanavond staan scholfilet en krieltjes uit de oven en koolrabi-frietjes met een sausje.

week 25-2631 week 25-2632 week 25-2633 week 25-2635

Dat was weer smullen!

Woensdag

Jaaaaaaa, mijn nieuwe enkellaarsjes worden thuisbezorgd! Ik ben er zo verliefd op, dat ik ze gewoon even met je moet delen! Ik heb ze besteld via de webshop van Sacha en was van tevoren een beetje bang dat ze niet zouden passen. Ik heb een hoge wreef, waardoor schoenen passen soms een echt drama kan zijn. Gelukkig zitten ze als gegoten!

week 25-2643 week 25-2651 week 25-2653

’s Avonds maak ik een snelle spaghetti met doperwtenpesto. Jammie!

week 25-2656

Donderdag

Ella-Marie mag vandaag zeggen wat ze wilt eten. Het wordt een wrapdiner met vissticks!

week 25-2659  week 25-2665

Vrijdag

Ik had maandag zoveel poffertjes gebakken dat ik de helft had ingevroren. Ella-Marie mag dus nog een keer poffertjes eten. Johan en ik eten als dochterlief op bed ligt. We zetten een filmpje aan en genieten van een kaasplankje, mini croque-monsieurs en stokbrood met brie, walnoot en honing. Een glaasje port mag natuurlijk niet ontbreken.

week 25-2668 week 25-2670

Zaterdag

Zowel Johan, Ella-Marie en ik zijn dol op maaltijdsalades als avondeten. Vanavond maken we een salade met zelfgemaakte croutons, ei, haricots verts en gegrilde zalm. Dit kan ik elke dag wel eten.

week 25-2676 week 25-2680

Zondag

Ontbijtje!

week 25-2685

Na het ontbijt stappen we in de auto en rijden naar Rotterdam. We gaan wat last minute vakantiekleding shoppen in Winkelcentrum Zuidplein. We sluiten af met een hapje bij de Hema.

week 25-2687

Ella-Marie heeft morgen studiedag en mag een nachtje logeren bij de ouders van Johan.

Johan kookt vanavond. Hij maakt krokante kip met een zakje seasoning mix van Santa Maria. Die lag al een tijdje in de kelder en Johan was er wel benieuwd naar. Na het kruiden van de kip bak je ze krokant in de oven.

week 25-3530

De kip gaat samen met wat sla, lente-ui en kaas (ik kan het niet laten) op een wrap. Echt een lekker maaltje. De kip was superkrokant en heerlijk gekruid.

week 25-2693 week 25-2694

Binnenkort zelf maar eens aan de slag met zo’n kruidenmix … 🙂

Dat was het weer!

Hopelijk heb je net zoveel genoten van deze Achter de schermen als ik. ? Alle nieuwe recepten die je hier voorbij zag komen ga ik zo snel mogelijk met je delen.

Ga jij ook iets lekkers koken? Vergeet je foto niet te delen op Instagram met #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op onze homepage. Ik kijk ernaar uit!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

2 reacties

Deel je liefde

  1. Ivy

    Op deze artikelen komen misschien niet altijd evenveel comments, maar ik vind het altijd heel leuk om te lezen wat je deze week zoal gegeten hebt! Ik vind je hoeveelheid inspiratie indrukwekkend en ook heel leuk om te zien hoe je het steeds gezellig maakt met eten en dat ook ook af en toe eens doet zonder kind :).

    1. Oh, bedankt voor je leuke en lieve reactie! Vind ik heel leuk om te horen! 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde