Afvallen week 2 – gebrek aan motivatie

Afvallen week 2 - gebrek aan motivatie
Wat later dan gepland maar hierbij stel ik jullie dan toch weer op de hoogte van mijn afvalperikelen zoals ik het maar even noem 🙂 De tweede week van mijn 6 weken durende afvalrace vond ik een stuk lastiger dan de eerste week. Om een of andere reden was ik minder gemotiveerd en smaakte alles me ontzettend goed! Toch heb ik volgehouden en ben mijn zelfbeheersing niet verloren. Gelukkig ben ik beloond want ik ben weer exact 1 kilo kwijt! Yoepie!!!!

Bijgaand weer het eetschema van week 17.
eetschema week 17 PDF

Geen categorie

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde