Afvallen week 2 – gebrek aan motivatie

Afvallen week 2 - gebrek aan motivatie
Wat later dan gepland maar hierbij stel ik jullie dan toch weer op de hoogte van mijn afvalperikelen zoals ik het maar even noem 🙂 De tweede week van mijn 6 weken durende afvalrace vond ik een stuk lastiger dan de eerste week. Om een of andere reden was ik minder gemotiveerd en smaakte alles me ontzettend goed! Toch heb ik volgehouden en ben mijn zelfbeheersing niet verloren. Gelukkig ben ik beloond want ik ben weer exact 1 kilo kwijt! Yoepie!!!!

Bijgaand weer het eetschema van week 17.
eetschema week 17 PDF

Geen categorie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde