Afvallen week 2 – gebrek aan motivatie

Afvallen week 2 - gebrek aan motivatie


Wat later dan gepland maar hierbij stel ik jullie dan toch weer op de hoogte van mijn afvalperikelen zoals ik het maar even noem 🙂 De tweede week van mijn 6 weken durende afvalrace vond ik een stuk lastiger dan de eerste week. Om een of andere reden was ik minder gemotiveerd en smaakte alles me ontzettend goed! Toch heb ik volgehouden en ben mijn zelfbeheersing niet verloren. Gelukkig ben ik beloond want ik ben weer exact 1 kilo kwijt! Yoepie!!!!

Bijgaand weer het eetschema van week 17.
eetschema week 17 PDF

Geen categorie

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin