Afvallen week 1 – lekker in je vel

Afvallen week 1 - lekker in je velWaarom willen wij vrouwen toch altijd ineens weer afvallen als de eerste zonnestralen verschijnen en het mooier weer begint te worden? Waarschijnlijk omdat we overal weer leuke zomerkleding zien en we zin krijgen om te gaan shoppen! En ja, alles staat nu eenmaal net wat leuker als je lekker in vel zit…

De eerste week van mijn 6 weken durende afvalrace zit er alweer op en ik moet zeggen, het ging best goed! Zoals ik al vertelde in mijn voorgaande bericht ben ik gewoon blijven eten zoals normaal alleen ben ik bewuster gaan eten doordat ik alles wat ik op een dag eet opschrijf. Ik denk dat ik hierdoor toch automatisch iets minder ben gaan eten. Ook heb ik er bij het boodschappen doen wat meer opgelet dat er gezonde dingen in het mandje kwamen en bewust de koekjes, chips en andere ongezonde dingen laten liggen.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk maar de grote vraag is natuurlijk, ben ik afgevallen? Vanmorgen gaf de weegschaal exact 1 kilo minder aan, 67 kilo! Ik ben er blij mee want als ik dit nog 5 weken volhou dan heb ik mijn doel bereikt. Daarnaast hoef ik er weinig voor te laten en ben ik een stuk bewuster gaan eten.

Ik heb hieronder het schema bijgevoegd waarin ik heb bijgehouden wat ik per dag heb gegeten.

Exel bestand eetschema week 16 PDF

Geen categorie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde