Afvallen week 3 – opgeven of doorgaan

Afvallen week 3 - opgeven of doorgaanIk heb een vervelende eigenschap en dat is opgeven. Er is altijd wel een acceptabel excuus te bedenken. Hoewel, acceptabel voor mijn omgeving want ergens diep van binnen is het knagende gevoel… Je voelt hem misschien al aankomen maar week 3 van mijn 6 weken durende afvalrace ging bedroevend slecht…

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben vorige week 1 kilo AANGEKOMEN in plaats van 1 kilo afgevallen!!!

Goed begin
Ik begon mijn eerste week erg gemotiveerd en goed. De tweede ging ging al wat stroever omdat mijn motivatie toen behoorlijk afnam. Waarom? Geen idee! De derde week, vorige week dus, ging echter zo bedroevend dat ik dus een hele kilo ben aangekomen. Tja, niet erg verrassend moet ik zeggen. Ik heb het eetschema niet meer bijgehouden en heb totaal niet meer bewust gegeten.

Opgeven of doorgaan?
Nu zou het, in mijn geval, dus in de lijn der verwachting liggen om OP TE GEVEN. Ik kan namelijk ontelbare excuses bedenken waarom het me niet gelukt is. De redenen om door te gaan zijn daarentegen een stuk eenvoudiger. Omdat ik het kan! En omdat ik het wil! Het moet maar eens afgelopen zijn met de makkelijkste weg kiezen. Die weg kan ik namelijk dromen en de eindbestemming is nog steeds hetzelfde. Ik ga dus door! Op dit moment dus even niet zozeer omdat ik ontzettend gemotiveerd ben om die kilo’s kwijt te raken maar wel omdat ik nu eens een keer iets wil afmaken. Wat de uitkomst ook moge zijn, ik heb het dan in ieder geval geprobeerd.

Deze week dus even geen eetschema maar ik denk wel dat je begrijpt dat die kilo er niet is komen aanwaaien…. Vanaf vandaag ga ik het eetschema weer netjes invullen (beloofd!) en volgende week zit het er weer bij.

Oooh, onderstaand wat spreuken die mij inspireerden en wellicht ook jou doen beslissen om niet op te geven in welke context dan ook…
ebcc8902035462b0d5acc566cc9e7267 c7a17e998cb6ff6ac766554e80fb63f2 b8101cfc99152269ac7ce98cd0c60373

21770ab851b0c863021b3cea2b61244a 9a6a7406c14dfeb3585a93cce0af351f opgeven
b_415

Tot de volgende keer!

Geen categorie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde