Afvallen week 4 – jojo

Afvallen week 4 - jojoWaar ben ik in hemelsnaam aan begonnen? Die vraag heb ik mezelf de afgelopen week meerdere malen gesteld. Aan de ene kant ben ik met mezelf de uitdaging aangegaan om in 6 weken tijd 6 kilo af te vallen terwijl ik aan de andere kant continue bezig ben met lekker eten voor Keukenliefde. Best een hele uitdaging…

Droge crackers
En dan heb je tussendoor ook nog eens allemaal feestdagen waarin lekker eten en drinken centraal staat. Neem nu bijvoorbeeld Moederdag. Na lekker lang uitslapen is een uitgebreid ontbijt op bed de ultieme verwennerij voor veel moeders en dan hoef je natuurlijk niet aan te komen met een paar droge crackers besmeerd met slankie smeerkaas en wat plakjes tomaat en komkommer. Neeeeee…. Daar hoort een lekkere dikke plak suikerbrood bij besmeerd met volvette roomboter en rijkelijk belegd met sappige aardbeien. Of een heerlijke plak zelfgebakken aardbeiencake met een kloddertje slagroom, aardbeien en hagelslag! Now you’re talking!

Snoepverslaving
Tot overmaat van lichtelijke ramp heb ik de laatste tijd een kleine snoep verslaving ontwikkeld. Gelukkig is mijn chocolade verslaving weer voorbij… Zucht, het is ook altijd wat!

Jojo’en voor Dummies
Wel heb ik netjes en eerlijk iedere dag opgeschreven wat ik heb gegeten en heb ik het schema onderstaand toegevoegd. Na al die obstakels en uitdagingen op mijn pad is het toch fijn om te kunnen mededelen dat ik die extra kilo van vorige week weer kwijt ben. En nu maar eens zorgen dat die kilo er deze week niet weer aankomt anders kunnen we dit net zo goed jojo’en voor Dummies noemen…
Eetschema

Tot volgende week!

Geen categorie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde