Afvallen week 6 – kersengebak en bitterballen

Afvallen week 6 - kersengebak en bitterballenHet zit er alweer op! Vorige week ging ik de laatste week in van mijn 6 weken durende afvalrace. Ahum… De balans opmakend kan ik jullie mededelen dat ik in totaal 2 kilo ben afgevallen. Tja, lijnen is nu eenmaal niet echt mijn ding…

Ondanks mijn lachwekkende poging – 2 kilo in 6 weken kun je niet bepaald serieus noemen – heb ik goede hoop voor iedereen die dit voornemen ook heeft.

Onderstaand vinden jullie wederom het bijgevoegde eetschema van afgelopen week en ik zou hierover willen zeggen; leer van mijn fouten! Appeltaart, kersengebak, gefrituurde bitterhapjes met mayonaise en ga zo maar door. Ik at het allemaal!

Eetschema week 21

Wil je afvallen? Stop dan dus met het eten van dingen die overduidelijk vet en ongezond zijn! Daarnaast kun je op internet diverse handige en bruikbare tips vinden die je kunnen helpen gewicht te verliezen. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van voedingscentrum en lees hun artikel ‘gezond afvallen in 7 stappen’.

Succes ermee!

Geen categorie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde