Appelcake met kaneelsuiker

Snel iets lekkers bakken als je onverwachts visite krijgt, of gewoon om jezelf te verwennen? Een cake is altijd goed. Deze appelcake met kaneelsuiker is snel gemaakt en iedereen is er dol op. Een heerlijke versnapering bij een kopje thee, maar lauwwarm geserveerd als dessert met een bolletje vanilleroomijs ook niet te versmaden.

Herfstrecepten, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Hollandse recepten, Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(12 stemmen)
3 reacties

Deel je liefde

  1. Marieke

    Heb je tips zodat de cake niet in de vorm blijft plakken? Dat heb ik namelijk altijd als er appel in zit.

    1. Goed invetten met boter en bestuiven met bloem. Overtollige bloem eruit kloppen en dan beslag erin. Dat werkt bij mij het beste! 🙂

      1. E. Sanders

        Bakpapier in cakeblik doen en de zijkanten insmeren met boter.
        Gaat altijd prima bij mij!
        En Annemiek? Ik heb je familie recepten boek ontvangen…prachtig mooi!!!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde