Aspergesoep met zalm en Hollandse garnalen

Deze romige aspergesoep is goed gevuld met verse aspergestukjes, hardgekookt ei, zalm en Hollandse garnalen. De verse dille en bieslook maken het smulfeest compleet!

Lenterecepten, Menu, Seizoen, Lunch, Voorgerecht, Hoofdgerecht, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Anny kersten

    Bij mijn aspergesoep blijft altijd de boter bovenop drijven. Het wordt geen mooi gebonden soep. Weet jij wat ik verkeerd doe??

    1. Hoi Anny, in dit recept maak je eerst een roux (boter en bloem) en daarna voeg je het vocht toe. Hierdoor zal de soep mooi binden en zal er geen boter bovendrijven. Succes! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin