Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Deze cakerol met aardbeienjam en slagroom is heel makkelijk om te maken en ziet er fantastisch uit. Echt een feestelijke lekkernij om iemand mee te verwennen!
Thema recepten, Menu, Seizoen, Valentijnsrecepten, Moederdag, Gebak, Lenterecepten, Zomerrecepten, Zoet
Nodig
om 12:27
Hier ook boven- onderwarmte gebruiken of hetelucht????
Deze cakerol zou ook goed gemaakt kunnen worden met mokka en dan afwerken met chocola.
Ik wacht al heel lang op een mokkarecept van jou, maar ik weet dat ik op een stapel lig dus ik wacht geduldig af. Groetjes van Siep
om 15:57
Hallo ik heb net cakerol gemaakt maar mislukt je kan de cake niet eens rollen ,dan is hij stuk door midden
om 11:30
Hoi Ina, wat vervelend om te horen. Ik kan zo niet zeggen wat er mis is gegaan. Heb je alle stappen exact opgevolgd zoals omschreven?
om 11:27
Hoi Siep, tenzij het anders vermeld staat bedoel ik met de oventemperatuur altijd de conventionele stand dus boven- en onderwarmte. Met mokkacrème zou dit idd ook heerlijk zijn, ik zet hem op de prioriteitenlijst! 😉