Cannelloni met spinazie, ricotta en tomatensaus

Niks geen moeilijk gedoe met het vullen van die kleine pastabuisjes, deze cannelloni maak je heel eenvoudig met verse pastavellen! Ik vul de pastavellen met een mengsel van verse spinazie en ricotta, rol ze op en dek ze liefdevol toe met mijn zelfgemaakte verse tomatensaus. Bestrooien met wat kaas en even gratineren in de oven. Smullen maar! 

Wereldgerecht, Pastarecepten, Ovenrecepten, Vegetarisch, Italiaanse recepten, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Lisa

    Wellicht een domme vraag, maar waarom kook je eerst de verse lasagnevellen?
    Maakt dat het makkelijker met oprollen, of verkort dat de oventijd?
    Ziet er superlekker uit, en wil het graag vanavond maken!

    Groetjes,

    1. Anders kun je ze niet vullen en oprollen Lisa. 🙂 Hopelijk heeft het gesmaakt!

  2. Jolanda

    Erg lekker!! Dit gaat vaker bij ons terug komen op tafel!

    1. Leuk om te horen Jolanda! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin