Cheesecake met kersen

Tijd voor cheeeeesecake! Omdat het kersentijd is én omdat wij een hele grote kersenboom in onze achtertuin hebben staan, maakte ik een cheesecake met kersen. De bodem maak ik van Bastogne-koeken, dat is en blijft toch een van mijn favoriete bodems voor cheesecake. Samen met de romige, fluweelzachte vulling en het verse fruit een onweerstaanbare combi! 

Menu, Seizoen, Wereldgerecht, Amerikaanse recepten, Gebak, Zomerrecepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin