Cheesecake met kersen

Tijd voor cheeeeesecake! Omdat het kersentijd is én omdat wij een hele grote kersenboom in onze achtertuin hebben staan, maakte ik een cheesecake met kersen. De bodem maak ik van Bastogne-koeken, dat is en blijft toch een van mijn favoriete bodems voor cheesecake. Samen met de romige, fluweelzachte vulling en het verse fruit een onweerstaanbare combi! 

Menu, Seizoen, Wereldgerecht, Zomerrecepten, Amerikaanse recepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin