Chinese varkenshaasspies (Char Siu)

Een heerlijke Chinese varkenshaasspies met frisse lente-ui en paprika. De varkenshaas is vooraf gemarineerd in Char Siu saus en krijgt hierdoor een honingzoete smaak. Je kunt de spiezen bereiden op de barbecue, maar ook in de grill- of koekenpan. Lekker met witte rijst en roergebakken sperziebonen of paksoi. 

Menu, Seizoen, Thema recepten, Wereldgerecht, Zomerrecepten, Aziatische recepten, Barbecuerecepten, Hoofdgerecht, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin