Couscoussalade met spruitjes, granaatappel en walnoot

En wederom deel ik een lekkere salade met je. Wat kan ik zeggen, wij zijn er dol op! Deze winterse couscoussalade met spruitjes, granaatappel, walnoot en geitenkaas is vegetarisch en heel makkelijk om te maken. Hij smaakt heerlijk als lunch, maar wij eten hem net zo lief als avondvullend hoofdgerecht. Soms bakken we er dan nog een vegetarische (kaas)schnitzel bij, maar je kunt er ook vis, kip, vlees of wat vers afgebakken brood met kruidenboter bij serveren. 

Winterrecepten, Seizoen, Lunch, Hoofdgerecht, Budget, Slank, Snel, Vegetarisch, Salades

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin