Croissantwafel met ham en kaas

Croissantwafel (croiffle) met ham en kaas. Het zal geen verrassing zijn;  een croissantwafel is een kruising tussen een croissant en een wafel. Je maakt het heel eenvoudig van vers croissantdeeg dat je bakt in het wafelijzer.

Varianten

Met croissantwafels kun je eindeloos variëren. Eerder maakte ik deze croissantwafel met aardbeien en slagroom. Dit keer ging ik ging aan de slag met een hartige variant en vulde het croissantdeeg met ham en kaas. Ook deze zijn heerlijk. Serveer als ontbijt of lunch met wat verse basilicum en cherrytomaatjes erbij, maar ook lekker als avondeten met een kom verse tomatensoep

Franse recepten, Ontbijtrecepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde